Konu: [25.12.2020 - Joaquin_Meiling] DM.  (Okunma sayısı 96 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.12.2020 16:43

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Joaquin_Meiling @francisko

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.12.2020 - 16:26

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Rolde koştum, karakter şişman olduğu için yoruldu. Karşıma Joaquin_Meiling adlı kişi çıktı. Güzel bir rol döndürdük fakat sonrasında /incele komutunu kullanıp karakterin kasının olmadığını görünce "seni döverim" dedi(?) "Neden?" diye sorduğumda cevap vermeden saldırdı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kendimce böyle bir rol yok, birisi sana "çok yoruldum, suyunuz var mı?" diye sorduğunda "seni döverim" diyip saldırmak ne kadar mantıklı? Cezalandırılmasını istiyorum..

#1 - 25.12.2020 17:20
öncelikle selam, olayı anlatayım, suyun varmı dedi ben hayır dedim bana hayır deme falan filan konuştu karakterim normal olarak sinirlendi emote vb tarzı şeyleri verdim saldırmaya başladım, arkadaşın hatalı ve yanlış olduğunu düşünüyorum sadece su istesyedi bişey yapmıyacaktım adam kendini egolu gösterdi rp de bende sinirlendim vurdum hepsi bu, iyi günler.

#2 - 25.12.2020 17:39
öncelikle selam, olayı anlatayım, suyun varmı dedi ben hayır dedim bana hayır deme falan filan konuştu karakterim normal olarak sinirlendi emote vb tarzı şeyleri verdim saldırmaya başladım, arkadaşın hatalı ve yanlış olduğunu düşünüyorum sadece su istesyedi bişey yapmıyacaktım adam kendini egolu gösterdi rp de bende sinirlendim vurdum hepsi bu, iyi günler.

Normalde savunmalara geri cevap vermem fakat şunu demeden geçemeyeceğim. "kendini egolu gösterdi." demişsin, ne? Ne alaka? Karakter orda Ganton'dan El Corona'ya kadar acelesi olduğu için koşmuş (üstüne karakter obez, aşırı fazla yorulması gayet normal), sen "hayır" dedikten sonra "hayır deme, lütfen bana suyum var de" diyince sen buna sinirlenir misin gerçek hayatta? Bu ego mu oluyor? Karakter yorgun ve bitkin düşmüş. Birisi senden su isteyince "Nedenmiş?" diyip sorup saldırır mısın güzel dostum? Neden sana "hayır deme, lütfen suyum var de" cümlesini neden dediğimi rolde sana anlatacaktım ama sen incele atıp kasın olmadığını görür görmez "seni döverim" diyip saldırdın(?) Karakter seviyesinin ve kasın az olduğunu görünce DM isteğin gelmiş, gördüğün az seviyeli ve az kaslı kişi arıyormuşsun da beni bulmuşsun gibi olmuş.

Yetkili kararı.

#3 - 26.12.2020 10:08
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi. Chatloga bakıldığı zaman her şey anlaşılıyor. Bu yüzden Joaquin karakteri DM kapsamında ceza alacak.

Şikayet kapatıldı.