Konu: Sınavlar ertelendi #MEB #BAŞARDIK  (Okunma sayısı 273 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.12.2020 11:06
sınavlar yine ertelendi düşüncelerinizi alalım.

Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 25.12.2020 14:01
Keşke şu okulları açsalar da coronaya bulaşsak
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 25.12.2020 14:06
çok yerinde karar YAŞA FENERBAHÇE
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
poarch,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 25.12.2020 14:10
ertele ertele nereye kadar, üniversite sınavında sana lazım olacak bilgileri bilmiyorsun, sınavlara girmiyorsun direkt üniversite sınavına girip okul kazanacaksın. Bu kadar çalışan insanın emeğine yazık şu virüs herkesin düzenini alt üst etti. Sınavların iptal olması veya ertelenmesi kesinlikle iyi bir şey değil görürsünüz
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 25.12.2020 15:44
İlk başta deliler gibi sevindim, bir hafta falan kalmıştı sınavlarıma ama şimdi düşündükçe daha kötü olduğunu fark ediyorum, en azından online sistemle bile olsa olmalıydı, neden diyeceksiniz açıklayayım...

Bu zamana kadar sınavlarım olmadığı için aşırı rahattım, derslere girip notumu alıp oyunuma geçerdim ve eksik kaldığımı fark ettim. Zaten online derslerden dolayı verim azalırken birde sınavların sürekli ertelenmesi beni daha çok tembelliğe itiyor, şu an zaten önümde 2 ay var diye çalışmayacağım mesela kendimi biliyorum. Online sistemle sınavlar yapılabilirdi ama tercih etmemişler, nedenini anlayamadım. Sınavlar zaten virüs şartlarına bakılırsa yapılmamalıydı ama ertelenmesinin bir kötü yanı daha var, konular birikiyor. Sayısal seçmiş bir öğrenci olarak ilk ünitelerde bile kafa patlatırken iki dönemin sınavını aynı dönemde olacak olmak bence korku verici, sadece ben mi böyle düşünüyorum bilmiyorum ama sınavların ertelenmesi bana bir başarı gibi gelmiyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 25.12.2020 17:05
İlk başta deliler gibi sevindim, bir hafta falan kalmıştı sınavlarıma ama şimdi düşündükçe daha kötü olduğunu fark ediyorum, en azından online sistemle bile olsa olmalıydı, neden diyeceksiniz açıklayayım...

Bu zamana kadar sınavlarım olmadığı için aşırı rahattım, derslere girip notumu alıp oyunuma geçerdim ve eksik kaldığımı fark ettim. Zaten online derslerden dolayı verim azalırken birde sınavların sürekli ertelenmesi beni daha çok tembelliğe itiyor, şu an zaten önümde 2 ay var diye çalışmayacağım mesela kendimi biliyorum. Online sistemle sınavlar yapılabilirdi ama tercih etmemişler, nedenini anlayamadım. Sınavlar zaten virüs şartlarına bakılırsa yapılmamalıydı ama ertelenmesinin bir kötü yanı daha var, konular birikiyor. Sayısal seçmiş bir öğrenci olarak ilk ünitelerde bile kafa patlatırken iki dönemin sınavını aynı dönemde olacak olmak bence korku verici, sadece ben mi böyle düşünüyorum bilmiyorum ama sınavların ertelenmesi bana bir başarı gibi gelmiyor.

Ben de ilk başta sevinmiş olsam da şu anda ben de endişeliyim çünkü eğer sömestrdan sonra sınav olursak 1.dönemin tamamından sorumlu olacağız. Çok fazla konu birikecek, ben de biraz tembel olduğumdan 1.5 ay rahat takılacağım. Normalde 4 Kasım'da sınavlarımız yapılacaktı ancak ertelendi, ertelendi ve bu raddeye geldi. Şimdi de "Keşke 4 Kasım'da sınavlar olsaydı." diyorum. Bana göre en mantıklı hareket eğitimin uygun bir zamana kadar dondurulması olurdu. Sonra da yarım bıraktığımız dönemi yüz yüze tamamlayıp öyle sınıf atlayabilirdik ancak maalesef iş bu noktaya geldi. Umarım bizim için hayırlısı ne ise o olur.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 25.12.2020 20:06
Zaten kötü bir eğitim sistemi zaten felaket düzeyde bir hastalıkla karşı karşıya kalırsa sonuç milyonlarca bilgisiz öğrenci.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok