Konu: Henry_Rothwell Oyuncu Şikayeti  (Okunma sayısı 234 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.12.2020 03:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Henry_Rothwell @Vloex
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Katarina Romano @Katarina_Zakta  Riva Bradley @Synyster

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25/12/2020 02:42

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
8-) KARŞI TARAFTAN ONAY GEREKTİREN ROLLER

Belirli yaş ve sınırlamalara sahip olan, karşı tarafı rahatsız edebilecek türde rollerin tamamı için karşı taraftan onay alınması gerekmektedir. Karşı tarafın onayının olmaması veya bu rolün iptali istenmesi durumunda karşı tarafın belirttiği detaylar üzerinden rol sonlandırılır. 10. maddeyle bağlı olarak bu rollerin devamı halinde, yapılan rollerden rahatsız duyması halinde tarafın oyundan çıkma hakkı bulunur, role sonradan devam edilmez.  Örnekler:

Alıntı
— Herhangi bir türde seksüellik içeren roller. (Her türlü cinsel içerikli rol ve detay)
— Pedofili
— Taciz / Tecavüz
— Ceset parçalamalar, ağır vahşet, canavarlık
— Yamyamlık

19.06.2020 GÜNCELLEME NOTU: 19.06.2020 tarihinde yapılan topluluk kuralları güncellemesi itibariyle Vice Roleplay içerisinde yapılacak bütün taciz ve tecavüz rolleri yasaklandı. İlgili maddeye ve detaylarına buradan ulaşabilirsiniz
Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: GYM'de spor yaparken yanımıza gelip screenshotlarda gözüktüğü gibi "off, off. kalçalara bak" tarzında cümle kullandı sebeple de arkadaşım sinirlendiği için kişi role girip uyardı, tartışma sonrasında tekrardan arkadaş cinsellik üzerine hakaretler etti ve yine göründüğü gibi /b kullanarak harkarette bulundu...

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ekleme; rol sonrasında gerçekleşen brawl rolünde yaplılan ihlal
Fear-RP'i sunucu kurallarında bulamadım, sadece ss'i bırakıyorum. Fear-RP ve Güvenli bölgede agresif rol sergileniyor.

Ek açıklamalar(varsa): Chatboxda gözüken /timestamp saati bilgisayara göre uyarlı olduğu için bir saat yanlış, ona aldırış etmeyin lütfen.

« Son Düzenleme: 25.12.2020 03:42 Serenity_ »

#1 - 25.12.2020 03:35
Şahitliğimi sonuna kadar onaylıyorum. Yorum yapmaya gerek yok her şey açık.

#2 - 25.12.2020 03:43
İhlaller devam ettiği için alt kısıma ekleme yapıldı...

#3 - 25.12.2020 04:16
2,2 Eşit durum iki tarafta neyin fear rp'si? Ve artı olarak Burada ihlallik birşey yok şahıs bana küfür edecek ve ben hiç karşılık veremeyeceğim... Komik. Bir saat önceki olaydan kaynaklı zorunuza gidip şikayet açmışsınız acınası... Neyse kararı yetkili arkadaşlarımız verecektir.

#4 - 25.12.2020 04:18
Ve son eklemem; Agresif rol sergiliyorsunuz GBİ'da olmanıza rağmen karşılıksız kalamazdım :) İyi geceler.

#5 - 25.12.2020 04:36
Agresif rol sergileyen biri yok, sslerde her şey mevcut. Laf ettiğinizi duyup size arkadaşım tarafından laf atılıyor ve pişkin pişkin gülüyorsunuz. Üstelik Riva Bradley karakterinin annesi öldü ve dün de şöyle bir küfür etmişsiniz. https://hizliresim.com/VBVse3 (Yani agresif rollük bir durum yok.)

#6 - 25.12.2020 05:29
Riva isimli karakteri fazla tanımıyorum Karakter yapısı mı bilmem fakat, rolsel küfür ettim. riva öncesinde bana tehtidler savurdu logları çıkartırım gerekirse durduk yere kimseyede karışmaz karakterim bilen bilir... Yetkililer karara ulaşacaktır iyi roller. :)

#7 - 25.12.2020 09:15
Şahitliğimi onaylıyorum.
« Son Düzenleme: 25.12.2020 09:59 Katarina_Zakta »

#8 - 25.12.2020 15:21
Eklemeden geçemiyeceğim, Riva isimli Karakterin Annesinin Öldüğünü nereden bilebilirim? Karakterimin bildiği tek şey İsmi Riva.

#9 - 26.12.2020 10:02
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi. Kişi "izin gerektiren roller ve ortak nezaket" kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.