Konu: Reyes_Constantino  (Okunma sayısı 137 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.12.2020 00:05

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Reyes_Constantino @Aytuk

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Stella_Shazowski - Heulwen Schutze

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.12.2020 - 23:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

/b'den rolü bölme, spam ve ortak nezaket.

Alıntı
1-) ORTAK NEZAKET

Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür  içerik bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir. İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Reyes_Constantino isimli şahısı hapishanede tanıdığım bir kızla laf dalaşında iken gördüm, kıza yaklaşıp "Sıkıntı mı var?" diye sorduğumda şahıs bana "Amguard" gibi bir söylemde, sözlü saldırıda bulundu, o sırada karakterimin yapması gerekeni yaptım, şahısa tepki gösterdim ve devam ettiği için emote'umu verip saldırdım, şahıs ise biraz dövüştükten sonra bunny hop yaparak kaçmaya başlayıp SS'te görüldüğü üzere /b'den rolü aşırı derecede saçma bir şekilde böldü ve ortak nezaket kapsamını aşarak bana "abim" diye bir söylemde bulundu, gereğinin yapılmasını diliyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 24.12.2020 00:07
Güvenli bölge de bu tarz bir saldırıya karşı gerginliğime hakim olamayıp söyledim, özür dilerim.

#2 - 24.12.2020 04:01
Yaptığım davranışın toxicliğini kabul ediyorum, bunun için özür dilerim ooc sicilim kontrol edilebilir, bu tarz toxic insan değilim ki ben birlik lideri birisiyim. Şikayeti geri çekmeni rica edeceğim veyahut admin beyin cezalandırmak yerine uyarmasını rica ediyorum.

#3 - 24.12.2020 14:39
Şikayeti neden geri çekeyim? Sen rolü bu şekilde mahvettikten ve bana OOC "Abilik" tasladıktan sonra? Şikayetimi geri çekmiyorum, ceza almanı talep ediyorum, bir daha böyle birşey yaparken iki defa düşünürsün.

#4 - 24.12.2020 14:41
Merhaba,

Uyarı niteliğinde ufak bir ceza alacak, tekrarı halinde daha ağır yaptırımlar uygulanabilir.

Şikayet kapatıldı.