Konu: ]23.12.2020] Joey Baacke - Yetersiz Seviye  (Okunma sayısı 370 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 23.12.2020 18:32

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Joey Baacke @MafyaSatır

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Safram Miroslav @Uzi144

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.12.2020 17:58

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: İllegal rol için yetersiz seviye.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir seviyelik karakterin illegal role girişmesi.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Zaten Vincent Love karakterinin hapise düşüp ölmesi ile en ufak alakamız yok, belirttiği sebebin rolsel saçmalığını bile şikayete karıştırmadım. İhlal göz önünde.

#1 - 23.12.2020 18:36
Şahitliğimi onaylıyorum, arkadaşın karakteri banlanmasından sonra OOC kin yaparak, bize saldırıyor. Orada cidden önemli bi rol yapıyorduk rolümüzü baltaladı gereklilen cezayı yemesini isterim iyi forumlar.  :)

#2 - 23.12.2020 18:55
düşüp düşüp soluğu şikayette alıyorsunuz  ;)

#3 - 23.12.2020 18:56
düşüp düşüp soluğu şikayette alıyorsunuz  ;)

Pekala, bu bir savunma gibi gözükmediği gibi nefret söylemi gibi duruyor. Savunmanı bekliyorum racon sözlerini değil.

#4 - 23.12.2020 18:58
İllegal birlikteyim ve savaş içerisindeyiz, diyecek bir şey yok.

#5 - 23.12.2020 18:59
Savunma yapıldığına göre kararı bekliyoruz.

#6 - 23.12.2020 19:06
Şahitliğimi onaylıyorum, arkadaşın karakteri banlanmasından sonra OOC kin yaparak, bize saldırıyor. Orada cidden önemli bi rol yapıyorduk rolümüzü baltaladı gereklilen cezayı yemesini isterim iyi forumlar.  :)

Size kin yapmaya falan gerek yok gale alınmayacak adamlarsınız, düşüp-düşüp kin tutup şikayet açmaktan başka bir icraatinizi görmedim. Duvarlara "big piru suwo" yazmaktan başka bir şeyiniz yok zaten.  :D

#7 - 23.12.2020 19:14

Size kin yapmaya falan gerek yok gale alınmayacak adamlarsınız, düşüp-düşüp kin tutup şikayet açmaktan başka bir icraatinizi görmedim. Duvarlara "big piru suwo" yazmaktan başka bir şeyiniz yok zaten.  :D

Sen bir gerilmişsin.

#8 - 23.12.2020 19:28
Gerilmeye gerek yok sonuçta bu bir oyun, başa gelen çekilir. Sizin gibi her ota şikayet açsaydım şuanda birliğiniz kapanmıştı. Vurulduğunuzda yaralı rolü yapmaya bile tenezzül etmiyen bir birlik yönetiyorsun. Ben insancıl davrandım yalandan gereksiz şikayetler açmadım ama bu saatten sonra siz bilirsiniz. Hodri meydan. Yaptığınız her role dikkat edin sunucu kurallarına uyun. İhlal gördüğüm anda direk türkçe terim bile olsa açmazsam başka bir şey demiyorum.

#9 - 23.12.2020 19:29
Gerilmeye gerek yok sonuçta bu bir oyun, başa gelen çekilir. Sizin gibi her ota şikayet açsaydım şuanda birliğiniz kapanmıştı. Vurulduğunuzda yaralı rolü yapmaya bile tenezzül etmiyen bir birlik yönetiyorsun. Ben insancıl davrandım yalandan gereksiz şikayetler açmadım ama bu saatten sonra siz bilirsiniz. Hodri meydan. Yaptığınız her role dikkat edin sunucu kurallarına uyun. İhlal gördüğüm anda direk türkçe terim bile olsa açmazsam başka bir şey demiyorum.

Olur.