Konu: Tyler Murphy  (Okunma sayısı 153 defa)

#0 - 23.12.2020 00:35
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tyler Murphy - @Error

Olaya dahil olan şahit karakter adı: - Kane_Jordan - @canber111

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Fotoğrafta gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:GB sığınma, Fear RP,

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş güvenli bölgede küfürler etmeye başladı.Kendisini dışarı çağırdım.IC arkadaşım da benimle birlikte geldi.Kavgaya başladık.Canı yarıya inince koşa koşa güvenli bölgeye sığındı.Ardından güvenli bölgeye girdiği için tekrar kışkırtmaya çalıştı.

Alıntı
"N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/G19Yax

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 23.12.2020 01:09
Öncelikle merhaba bu olayı neden ooc taşıdığını anlamadım. Ss de gördüğünüz gibi tek kelime küfür etmemişim. Olay şöyle gerçekleşti balık tutarken arkadaşıma "Sana para vereyim de git kendine kulak tıkacı al." gibisinden laflar etmeye başladı arkadaşım ve ben bu kişiyle küfür etmeden dalga geçtik. Bu kişi bana "Az yukarı gel de döveyim seni buraya belediye bakıyor." diye bir cümle kurdu bende çıktım yukarı kendisi güzelce emote verip bana saldırmaya başladı bende ona saldırdım kavga başladıktan 5 saniye sonra yanındaki zenci arkadaşı emote vermeden bana saldırdı arada kaldım dayak yiyordum bende balıkçıya koştum, arkadaşı emote verseydi belkide kaçmazdım. Keşke chati tam olarak atsaydın b den böldüğün kısımların görüneceği şekilde.

#2 - 23.12.2020 01:22
Arkadaşımın ne yaptığı benim sorunum değil.Ben emotemi verip saldırdım.Ayrıca balıkçıda ettiğin küfürlerin ss'ini almadığım için yalan söylemesi kolay.

#3 - 24.12.2020 15:41
Şikayet değeri taşımıyor. K&A.