Konu: Up bug cezası.  (Okunma sayısı 509 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 24.12.2020 22:27
Destekliyorum, ek olarak sistemsel bir engel koyulabilir; Diyelim bir FCR'nin max hızı 148, yokuşlarda ek olarak 5 km/h artabilir fakat motorun hızı 153'ü geçtiğinde belli bir saniyede freeze verilebilir.
Yokuş inerken istemsizce 20 km/h kadar hızlanılabiliyor, bu sınırı 30 km/h olarak düşünürsek dediğiniz çok mantıklı, güzel bir düşünce. Destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 25.12.2020 10:27
Ön kaldırmanın bir "bug" olduğunu düşünmüyorum fakat up tuşu ile yapılan hızlanma hareketi bildiğim kadarıyla Non-RP Sürüş İhlali kapsamına giriyor. Ve cezası da 240 dakika. Şu haliyle yeterli, önüne geçilemeyen bir oyun bugu için 8-10 saat ceza vermeye gerek yok. Kişileri gördüğünüz yerde rapor atın, er ya da geç cezalarını alırlar. Desteklemiyorum.
148 basan bir FCR'nin (Hatırladığım kadarıyla) yön tuşu bugu ile 190'a kadar hızını arttırabiliyor, sunucudaki en hızlı araç bile bu kadar basıyor
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 25.12.2020 13:44
Ön kaldırmanın bir "bug" olduğunu düşünmüyorum fakat up tuşu ile yapılan hızlanma hareketi bildiğim kadarıyla Non-RP Sürüş İhlali kapsamına giriyor. Ve cezası da 240 dakika. Şu haliyle yeterli, önüne geçilemeyen bir oyun bugu için 8-10 saat ceza vermeye gerek yok. Kişileri gördüğünüz yerde rapor atın, er ya da geç cezalarını alırlar. Desteklemiyorum.
148 basan bir FCR'nin (Hatırladığım kadarıyla) yön tuşu bugu ile 190'a kadar hızını arttırabiliyor, sunucudaki en hızlı araç bile bu kadar basıyor

Biliyorum. Ben de bunu söyledim zaten.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#13 - 09.07.2021 20:09
Kovalayan da kovalanan da bunu kullanabiliyor, bunun için bir engel bulunmuyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok