Konu: [22.12.2020 - Dyton Lewis, Cresh Wudsonn] YKİ, OOC üslup  (Okunma sayısı 621 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 22.12.2020 19:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dyton Lewis @KSZ  Cresh Wudsonn @Punchofstreets

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @brookside

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22/12/2020, 01:24. 22/12/2020, 01:26

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
YKİ, /b bölmek, OOC üslup, PG

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dyton Lewis vurulduktan birkaç dakika sonra yaralı rolü yapmıyor, motor sürüyor. Kolunun yaralı olduğunu söylüyor, motoru sürüyor ayrıca bu durum da PG'e giriyor. Cresh Wudsonn /b kanalından "emir satır mabimden dm yedik :DD" İthamını kullanmış, /b kanalından bölüyor, dalga geçiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

(0:33 saniyesinde vurulma olayı gerçekleşiyor.)

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Attığım kanıtta Dyton Lewis'in ismi tam olarak belli olmuyor, skininden anlaşılabilir.

#1 - 22.12.2020 19:43
Savunmamı bir kaç saat icinde yapıcağım

#2 - 22.12.2020 19:56
YKİ olayına gelirsek emotesiz ateş açıyorsunuz sadece videoyu çeken kişi emoteyi veriyor ve biz orada olduğumuzu bilmeniz neredeyse imkansız bu olaydan 3 4 dakika önce havada birini görmüştüm fakat admin sanmıştım oysaki cam hunt açıp yerimizi öğrendiğiniz bes belli ki arkadan geliyorsunuz. /B bölme kısmına gelirsek 5 6 kişi gelip ne oldu diye soruyor bende pm ile uğraşmak yerine b den yazıyorum. Nezaket kısmına gelirsek neredeyse her gün gelip sokağımızda emotesiz ateş açıyorsunuz bütün rol zevkimizi sabote ediyorsun bu konu ile alakalı ooc sinir oluyoruz. Ek olarak lütfen emote ile ateş edin emote ile ateş etmediğiniz sürece role felan bağlamıyorum. iyi forumlar
« Son Düzenleme: 23.12.2020 13:10 Punchofstreets »

#3 - 22.12.2020 20:03
Şahitliğimi onaylıyorum. Vurulmayı kabullenemiyorsanız IC savaşa girmeyin, bu kadar basit.

#4 - 22.12.2020 20:08
Şahitliğimi onaylıyorum. Vurulmayı kabullenemiyorsanız IC savaşa girmeyin, bu kadar basit.
IC savaşa girmiyoruz hatta sizinle rol bile yapmak istemiyoruz.

#5 - 22.12.2020 20:23
IC savaşa girmiyoruz hatta sizinle rol bile yapmak istemiyoruz.
aynen kanka, dün gecenin intikamını almak için sabah sokağı basan siz değildiniz zaten :D

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#6 - 22.12.2020 20:49
Öncelikle selam. Dün gece vurduğunuzu kabul ediyoruz, bunun üstüne yaralı rolümüzü de yaptık. Bırakacağım ss'lerde de zaten yeteri kadar açık olacaktır. Zaten Jemarcus karakterinin de PM'den uyarısı üstüne ona, "Sol kolumdan vuruldum, zorlanarak kalltım" diyerek yaralı rolü yaptığımı da belli ediyorum, zaten tek tek herkese PM'den yazması da kışkırtmayla beraber rahatsız edici. Orada herkes ne yaptığını biliyor. Kanıtlarım aşağıda, eğer inanmak istemiyorsanız SS'in tamamını size atabilirim saat ve tarih karşılaştırabilirsiniz. Yaralı rolümün de gerçekçiliğini koruması açısından bindiğim motorla da yavaş yavaş yol aldım, karakterim tek elle sürüyor sonuç olarak. Evime geçtim ve dinlendim. İyi roller ve forumlar.

#7 - 22.12.2020 20:53
YKİ olayına gelirsek emotesiz ateş açıyorsunuz sadece videoyu çeken kişi emoteyi veriyor ve biz orada olduğumuzu bilmeniz neredeyse imkansız bu olaydan 3 4 dakika önce havada birini görmüştüm fakat admin sanmıştım oysaki cam hunt açıp yerimizi öğrendiğiniz bes belli ki arkadan geliyorsunuz, emotesiz ateş açtığınız icin bir role bağlamadım. /B bölme kısmına gelirsek 5 6 kişi gelip ne oldu diye soruyor bende pm ile uğraşmak yerine b den yazıyorum. Nezaket kısmına gelirsek neredeyse her gün gelip sokağımızda emotesiz ateş açıyorsunuz bütün rol zevkimizi sabote ediyorsun bu konu ile alakalı ooc sinir oluyoruz. Ek olarak lütfen emote ile ateş edin emote ile ateş etmediğiniz sürece role felan bağlamıyorum. iyi forumlar
Gidip şikayet oluşturabilirsin dostum, ortada bir savunma göremedim. Şimdi ise admin kararı bekleyebiliriz.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#8 - 22.12.2020 21:43
Hala talep ediyorsanız gerekli ekran görüntüsünün tam halini atabilirim, eğer  savunmamı yeterli bulduysanız admin kararı bekleyebiliriz elbette.

#9 - 23.12.2020 00:18
@KSZ ekran görüntülerinde kırpma ya da oynama yapmadan atın.