Sorununuzun detaylı açıklaması: Merhaba. Bilgisayarımda veri kayıpları yaşanıyor. Mesela sakladığım eski fotoğraflarımın hepsi kendi kendine silinmiş. Ne zaman olduğunu bilmiyorum, geçen gün fark ettim. Bir sorunum daha var.
Ne zaman ATS, GTV IV gibi iyi grafikli bir oyuna girsem, 1 saat sonunda, ya da 10 saniye içinde bilgisayar donuyor ve gümbürtüye gidiyor. Tekrar bilgisayarı açtığımda ise oyun silinmişti. ATS'de ve GTA IV'da bu durumu yaşadım. Yeni bir bilgisayar alabilecek param yok. Bu işleri nasıl çözebilirim? Parçaların artık eskimisinden dolayı mı kaynaklanıyor?
Eğer bilginiz varsa sorununuz neyden dolayı kaynaklanıyor?: Sanıyorum hard disk. Sağlığı iyi görünüyor ama niye bilmiyorum.
Eğer alabiliyorsanız sorununuzla ilgili ekran görüntüsü: Alamıyorum.
İşletim sisteminiz(Eğer sorununuzun donanımsal yada sistemsel olduğunu düşünüyorsanız): Win 10 64 bit
Denediğiniz çözüm yolları: Driver güncelleme, bilgisayarı temizledim, termal macun yeniledim. Kabloları düzellttim. Çalışmayan fanları yeniledim ve çalıştırdım. (Kasanın en arkası ve önündekileriler fişlerinde değildi ve ses çıkartıyordu, halledildi)
Ek açıklama: Bilgisayarımda sadece eski oyunları oynayabiliyorum. Zaten genelde eski oyunlar oynadığım için sıkıntı değil. Bu sorun daha önce olduğunda bios pilini söküp takmıştım, bir süreliğine kesilmiş, sonra yine başlamıştı. Bilgisayar donuyor, tekrar açtığımda oyun silinmiş oluyor. Sorun bu.