Konu: OOC Cezalar  (Okunma sayısı 210 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.12.2020 22:58
Son zamanlarda çok fazla şacma rol dönüyor. Bu rollerin yarısı brawl rolleri, GYM'de adam "Burası benin mekanım" diyor.
Cezalar arttırılırsın bence, mesela haftada 2 kere ceza yapan birinin diğer cezaları x2 katına çıksın.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 21.12.2020 23:29
Bu konuyla alakalı oyuncu ve birlik şikayeti açmaya günün 24 saati yetişmeyeceği için saldım artık.. Onlarca SS ve birliklerin ne kural iihlali yaptığını derleyip toplayıp ticket de attım,ceza vermek yerine yönetim tarafından ciddi şekilde uyarılsınlar diye,ama nafile. Umarım bu sorun yakında çözülür. Bu mesajı gören arkadaşlarıma da bir tavsiye; Verona Beach GYM'de "Brawl izni? CK izni? İllegal Rol izni?" diye durmadan /do kanalından sorular sorup durmayın. Karşı taraf izin verse bile orada birsürü sivil ve legal karakterler var,güvenli bölgede 30 kişinin içinde /do kanalından sorup onay aldın diye uzi çıkarıp etrafı tarayamazsın. İYİ FORUMLAR.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 22.12.2020 16:32
Destekliyorum, rollerimin çoğu hatta günümün %95 i gymde geçiyor, güvenli bölgede herkes abi olmuş. En ufak bir lafa (iğneleyici değil) "/do ----- karakteri brawl izni?" Soruluyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 23.12.2020 09:56
Destekliyorum, rollerimin çoğu hatta günümün %95 i gymde geçiyor, güvenli bölgede herkes abi olmuş. En ufak bir lafa (iğneleyici değil) "/do ----- karakteri brawl izni?" Soruluyor.
Bu olaydan sonra bir kaç defa daha bunu yaşadım, kolay sinirlenmem ama artık bu rol bilgizisliğini aştı, her şeyi kendileei biliyor zannediyolar
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 04.01.2021 13:38
  Ceza süreleri artsa dahi bu gibi durumların azalacağını düşünmüyorum. Bu tarz rolleri engellemek adına, rolleri baltalamaları adına sunucuya gerçekten rol bilgisi yüksek olan kişilerin girmesi gerekiyor. Güzel bir rol ortamında yaşı küçük arkadaşlarımız gelip rollerimizi baltalayabiliyorlar. Bunların önüne geçebilmek adına sorular biraz daha zorlaştırılmalı. Aynı başvuru ile giren kişiler bile olabiliyor.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 04.01.2021 14:35
Ne yazık ki ceza süreleri çözüm değil, kalıcı yasaklanma yapıldığında insanlara karşı caydırıcı olacaktır, belki 10 kişi kalıcı yasaklanır ama geri kalan 100 kişinin ihlal yapmasını engelleriz.
  Ceza süreleri artsa dahi bu gibi durumların azalacağını düşünmüyorum. Bu tarz rolleri engellemek adına, rolleri baltalamaları adına sunucuya gerçekten rol bilgisi yüksek olan kişilerin girmesi gerekiyor. Güzel bir rol ortamında yaşı küçük arkadaşlarımız gelip rollerimizi baltalayabiliyorlar. Bunların önüne geçebilmek adına sorular biraz daha zorlaştırılmalı. Aynı başvuru ile giren kişiler bile olabiliyor.
Bu düşüncemi daha ilk başladığımda söylemiştim, süreçlerin zorlaştırılması lazım.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 08.02.2021 05:21
Cezaları yönetim olarak en ideal şekilde belirliyoruz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok