Konu: [21.12.2020] James_Andolini - METAGAMING  (Okunma sayısı 185 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.12.2020 21:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: James_Andolini / @Smokey

Olaya dahil olan şahit karakter adı: PM iki oyuncu arasında olduğundan şahit yok. Bahsettiği kişi Rachel_Crowther.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 21.12.2020 - 20:25~

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
2-) METAGAMING

Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.

IC ile iletişim kurmak için oyundayken Teamspeak - Discord - Skype ve benzeri uygulamaların kullanımı da bu kurala aykırıdır.

Bunlara ek olarak sunucudaki alt karakterlerinizi, diğer üst karakterinizin çıkarı amacıyla, farklı isimle olayları gözlemek - bilgi edinmek için kullanmanız da bu kuralın ihlaline sebebiyet verir. Her karakteriniz birbirinden farklıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bir rol sonrası James yaralıya düşüyor, PD müdahalesi sırasında James PM'den söylediği rolü yapamadığı için bana PM atıyor, 2 kez.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Rol esnasında sol tarafımda Rachel_Crowther adlı bir karakter var. Özel mesajlarda onu kast ediyor, kendisine PM yanıtı vermedim ve dediği rolü yapmadım.

#1 - 21.12.2020 21:19
En kısa sürede savunma yapmalısınız. @Smokey

#2 - 21.12.2020 22:44
Burada Anthony Peltier CCTV'de kimler vardı diye sordu, ben de sorguda vesayre süremden fazla yenmemesi ve hızlıca olayın raporunun oluşması için Anthony Peltier'le PM'den konuşuyordum, ki o aksiyonla zaten yanlış idyi görüp yazmış bulunmaktayım, yani yaklaşık 15 dakika boyunca cebellendik zaten bu herifle hiç bir  OOC şekilde olayım yoktu, PM'lerin karışması sonucu böyle bir olay çıktı, orada Anthony Peltier'e benim ilk yardım rolüm yapılırken ifadeleri alması ve OOC durumlardan dolayı hapis giriş işleminin kısalması için ifadelerini şimdi olay yerinde almasını söyledim, yoksa neden tanımadığım herife böyle bir şey yazayım ki?
@Flexman

#3 - 21.12.2020 23:00
Yapılan savunma üzerine eklemek istediğiniz bir şey varsa belirtin. @Climomaniax

#4 - 21.12.2020 23:04
Şikayetimi geri çekmek istiyorum.

#5 - 21.12.2020 23:23
Şikayet kapatıldı.
Spoiler: GösterGizle
:-X