Yapılması imkansız. Sende yeşilken bende kırmızı yanabiliyor. Senkronize değil.
Senkronize bu arada yarışcı birliğinde yeşil ışıkta yarış başlatıyorduk.
Değil senkronize 12 yıldır falan SAMP oynuyorum hiçbir zaman senkronize olmadı. Sizde aynı yanmasının sebebi aynı anda MAP'ın loadlanmasından kaynaklanıyor. Aynı araçta biriyle yol alırsanız senkronize olur. Ama ben o MAP'e 4-5 saniye önce loadlamışsam bende yeşil sende kırmızı yanmaya başlar. MAP aynı anda tüm kişilerde loadlanırsa o zaman senkronize oluyor maalesef. Buda imkansız. SAMP'ın network packetlerinde trafik ışıklarıyla ilgili hiçbir paket gitmiyor, senkronize olması mümkün değil.
Bunun yapılmasının tek bir yolu var, tüm trafik ışıkların MAP'ten silinmesi ardından, her biri sunucuya obje olarak eklenip. Her ışığın kendine özgü timeri ile kırmızı-sarı-yeşil yanması sağlanabilir. Ancak toplam 1000 trafik lambası var dersek, 1000 tane timer çalışacak sunucuya çok fazla yük bindirecek. Ondan eklenmesini mantıklı bulmuyorum. Ek olarak uğraşması da çabası zaten. Yani GTA SA kontrolündeki trafik lambaları sunucu kontrolüne geçecek. Böylece otomatik kırmızı ışıkta geçenlere ceza eklenme sistemi bile yapılabilir. Ama mantıklı değil.