Konu: Vincent Love (Speed Hack)  (Okunma sayısı 396 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 21.12.2020 09:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vincent Love @MafyaSatır

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.12.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Speed Hack

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Videoyu 0:19 den başlatırsanız net bir şekilde gözüküyor zaten.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Hileci/Bugger bildirimi sayfasına açamadım yeni konu aç diye birşey yoktu bende buraya açabildim, belki viplerin kullanabildiği bir özelliktir bilmiyorum ama videoyu izlerken diğer karakterlerden çok daha hızlı koştuğunu fark ettim yasak olmayan birşeyse kusura bakmayın

« Son Düzenleme: 21.12.2020 09:21 ardababa2 »

#1 - 21.12.2020 10:38
Hile şikayeti olduğu için "Hileci/Bugger Bildirimi" bölümüne taşındı.

#2 - 21.12.2020 12:23
Gta - SAMP fiziksel olarak spaceye bas-çek yaparsanız daha hızlı koşarsınız, bunu bilmeyen yoktur. Deneyebilirsiniz. Kendimi diğer oyunculardan üstün tutacak hiç bir yazılım kullanmamaktayım. Kullananlara da tavrım nettir, böyle bir şeyi hayatta tasvif etmem. Kullanmam.

#3 - 21.12.2020 12:53
Beni suçladığınız olay gerçekten beni üzdü 18 levele gelmişim, kaç senedir rol yapıyorum. Bir kez bile hile kullanmadım kullananı da yanımda bulundurmadım. Bizim karakterimiz, kişiliğimiz böyle durumlarda devreye giriyor. Ben neysem oyum hiçbir zaman yalan söylemedim. Alnım ak, başım diktir. Gerekeni yönetici arkadaşlar yapacaktır.

#4 - 21.12.2020 13:08
Beni suçladığınız olay gerçekten beni üzdü 18 levele gelmişim, kaç senedir rol yapıyorum. Bir kez bile hile kullanmadım kullananı da yanımda bulundurmadım. Bizim karakterimiz, kişiliğimiz böyle durumlarda devreye giriyor. Ben neysem oyum hiçbir zaman yalan söylemedim. Alnım ak, başım diktir. Gerekeni yönetici arkadaşlar yapacaktır.

bas çek yapınca daha hızlı koştuğunu biliyorumda, diğer oyunculara göre baya hızlı koşmandan şüphelendim bende şikayet açtım. dediğim gibi belki ben yalış biliyo olabilirim diye yazmıştım ek açıklamaya

#5 - 21.12.2020 13:37
savunman bittiyse yetkililer videoyu izleyip karar verebilir.

#6 - 23.12.2020 01:22
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi. Kişinin diğer oyunculara göre üstünlük sağladığı net olarak belli oluyor, space tuşuna her ne kadar bas çek yapılsa dahi bu seviyeye anında ulaşmak imkansız bir şey. Karakteri yasaklanacak.

Şikayet kapatıldı.