Merhaba,öncelikle (Tony Charles) karakteri yolcu olduğu için bırakılıyor ardından araç kiralayıp polisin dikkatini bozmaya çalışıyor burada bir kural ihlali varmı bilemiyorum çünki polis bey kendisi söylüyor (Market Caddesi'nde beni sıkıştırmaya çalışıp kendini kovalatmaya çalışıyor. Başarıyor da.) böyle bir kural ihlal varsa bunu siz bilmiyordunuz şikayeti açarken öğrendiniz , zaten "IC" (Tony Charles) karakterine devam et diyorsunuz ardından geriye gidip devam ediyor ve sebepsiz bir şekilde peşine takılıyorsunuz o anda bullet gelip önünüzü kesmeye çalışıyor haklısınız o konuda kesinlikle ama biz o adamı ne OOC ne IC tanıyoruz bizim arkadaşlarımız arasında maske hakkı olan biri yok zaten oyuna 4 kişi başladılar,ayrıca birliğimizde (Joseph Scarpelli) adlı bir karakter yok dediğim gibi (ooc,ıc) tanımamaktayız arkadaşı,açılan şikayet'te (Tony Charles) karakterinin bir hatası olduğunu düşünmüyorum,olduysada yeni başladıklarını belirtmiştik zaten herşeyi öğretmeye çalışıyoruz mazur görmenizi rica ediyoruz,teşekürler iyi roller.