Konu: Safram_Miroslav, Jamal_Nashar - İzinsiz Story RP, Retarted RP  (Okunma sayısı 634 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 21.12.2020 01:10
"Ben mahalle sakiniyim, çetede bile yokum niye vuruluyorum sadece yaşıyorum." demişsin fakat bu ss'inde (uyuştturucu sattığı bir ss) sokak adına illegal faaliyetlerde bulunduğun normal bir sivilden fazlası olduğun, bizim ticaretimizi bildiğin açıkça belli oluyor. Ss'lerinde sıradan bir mahalleli yerine, bir mahalleliden çeteciye evrilmek isteyen bir karakter planı çizdiğin belli."

Bunu bizzat kendin söylüyorsun. "Ss'lerinde sıradan bir mahalleli yerine, bir mahalleliden çeteciye evrilmek isteyen bir karakter planı çizdiğin belli." demişsin.
Söylediğin gibi; "Çeteciye evrilmek isteyen bir karakter planı çizdiğin belli." Bu beni direkt çeteye sokmaz, Adı üstünde; "Çeteciye evrilmek isteyen." Bu beni direkt çeteci yapmaz. Ki yapsa bile bugünün şartlarına bakarsak rütbem hala "Mahalle Sakini" idi. Bu demek oluyor ki; Çeteden değilim.

#11 - 21.12.2020 01:40
"Ben mahalle sakiniyim, çetede bile yokum niye vuruluyorum sadece yaşıyorum." demişsin fakat bu ss'inde (uyuştturucu sattığı bir ss) sokak adına illegal faaliyetlerde bulunduğun normal bir sivilden fazlası olduğun, bizim ticaretimizi bildiğin açıkça belli oluyor. Ss'lerinde sıradan bir mahalleli yerine, bir mahalleliden çeteciye evrilmek isteyen bir karakter planı çizdiğin belli."

Bunu bizzat kendin söylüyorsun. "Ss'lerinde sıradan bir mahalleli yerine, bir mahalleliden çeteciye evrilmek isteyen bir karakter planı çizdiğin belli." demişsin.
Söylediğin gibi; "Çeteciye evrilmek isteyen bir karakter planı çizdiğin belli." Bu beni direkt çeteye sokmaz, Adı üstünde; "Çeteciye evrilmek isteyen." Bu beni direkt çeteci yapmaz. Ki yapsa bile bugünün şartlarına bakarsak rütbem hala "Mahalle Sakini" idi. Bu demek oluyor ki; Çeteden değilim.
Ne olursa olsun, Piru rütbesindeki adamı tehdit ediyorsun sonra kabulleniyorsun ve CK oluyorsun bu kadar.

#12 - 21.12.2020 02:12
Emote vermeden, rolünü yapmadan "Ses kayıdı dinletiyor." diye bir /do atıyorsun. Eğer sen böyle bir emote verip hem beni, hem arkadaşlarını kandırmasaydın hem ben kendimi daha iyi savunur, hem de durumu değiştirebilirdim. Adı üstünde; "Ses kayıdı" dinletiyorsun. Yapmadığın bir rolü yaptı olarak gösteriyorsun. Bende mecburen kabul ediyorum. Rolden sonra da chat loga bakıyorum, böyle bir emote vermediğini farkediyor, şikayet açıyorum. Durum ap açık ortada.

#13 - 21.12.2020 02:17
Emote vermeden, rolünü yapmadan "Ses kayıdı dinletiyor." diye bir /do atıyorsun. Eğer sen böyle bir emote verip hem beni, hem arkadaşlarını kandırmasaydın hem ben kendimi daha iyi savunur, hem de durumu değiştirebilirdim. Adı üstünde; "Ses kayıdı" dinletiyorsun. Yapmadığın bir rolü yaptı olarak gösteriyorsun. Bende mecburen kabul ediyorum. Rolden sonra da chat loga bakıyorum, böyle bir emote vermediğini farkediyor, şikayet açıyorum. Durum ap açık ortada.
Öyle birşey varsa SS'ler ile destekleyebilirsin.

#14 - 21.12.2020 02:23
Şikayeti gözden geçirirsen zaten kanıt ile karşılaşırsın. Ben yine de atıyorum, tekrar gör.

https://hizliresim.com/16Kd5v

#15 - 21.12.2020 03:49
Şikayeti gözden geçirirsen zaten kanıt ile karşılaşırsın. Ben yine de atıyorum, tekrar gör.

https://hizliresim.com/16Kd5v
Anlamadığın şey, o ses kayıtı içeride konuşulanları aldım, halen dinlemeden dik bakıyorsun olaya.

#16 - 21.12.2020 04:04
Kardeşim benim yalan söyleme. Emote vermeden benim ses kayıdımı aldın ve karakterim bu durumdan dolayı seninle arasında geçen konuşmaya itiraz etmedi, mecburen ölümü seçti. Bir dediğiniz ikiyi tutmuyor, yaşanan duruma bir karar ver artık. Orada adamlara ses kayıdı dinletiyorsun.

#17 - 02.01.2021 01:38
Merhaba, incelendi.

Sistemsel birlik içerisindeyseniz CK hakkınızı otomatik olarak birlik liderine(Shevon_Jenkins) vermiş olursunuz. R1 ya da R19 olmanız hiçbir şeyi değiştirmez. Mahalle sakini olarak takılmak istiyor olsaydınız sistemsel olarak birliğe girmeyebilirdiniz. "Aralarında trollüyorlardı, ben gittim vurdum ve benim yüzüme çizik attılar" demişsiniz fakat unuttuğunuz bir şey var. Oynadığımız mod Roleplay, freeroam değil. Sürekli roleplay kuralı mevcut, o an yapılan tüm roller, rol içerisinde görülür. Ses kayıt olayına gelecek olursak ne öncesi var, ne sonrası kanıtlar tamamen yeterli değil. Herhangi bir rol silme olayı ya da ceza olayı olmayacak.

Şikayet kapatıldı.