Konu: Pablo_Suarez - Xavier_Carvallo - Mark_Greenwood  (Okunma sayısı 505 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 21.12.2020 20:31
Selamlar, öncelikle şahitliğimi onaylıyorum ve birkaç şey söylemek istiyorum.

1. Olarak bisikletim ile şehirde dolaşırken tesadüf şekilde eski birlik arkadaşımı görüyorum ve IC olaylardan uzak kaldığım için role giriyoruz. Evet orası onaylı bir birlik hoodu ve korku rolü sergilememiz gerek. Xavier karakteri biz birlik rolümüzü yaptığımız sırada Norteno mahallesi oluşumu içerisinde bize gelerek rolünü belli etti. Bunun üzerine Xavier karakterini IC görmüşlüğümüz var ve bu karakteri MC rolüne büründüğünü bilmiyorduk-bilemezdik-. Üzeri son derece ghetto olan bir karakter ve daha önce Norteno mahallesinde sokak serserisi olan bir karakter bize MC hoodun da bir şey söyleyerek fear yapmamızı bekliyor. Sonuç olarak senin bir MC olduğunu belirten ne bir rozet, yelek veyahut rolde kullanılan aksesuar olduğunu bize belirtmedin. Sadece orada biz rolümüzü yaparken gelip "Gidin buradan, bu ev benim amcık. Gitmeyin, paraları sökülün" tarzından son derece saçma roller sergiledin-sergilediniz.-

Görüldüğü üzere bir gidin bir gitmeyin diyerek bizi oynatıyor, ortada hiç bir sebep yokken bize açıklama yapmadan yumruk geçiriyorlar, boyun kilidine alıyorlar.   :D

Amacınızı tam olarak neydi anlamadım, ne yapmaya çalıştığınıza da anlam veremedim. Tamamen saçma roller yaparak birlik adını kirletiyorsunuz. Bir MC birliğinde sanki siyahi çete mahallesinden beyaz kovar gibi iş yapıyorsunuz.
Bu yazdıklarına da gülerek cevap vermekteyim, benim sana ateş etmem için bile gerekli sebep var ve orada yumruk attım diye şikayet açmışsınız.. bkz. (https://imgyukle.com/i/YlN9X8, aramızda daha önce yaşanan çatışma.) Ben dediğim gibi küfürden dolayı sadece bir kez yumruk attım, ve attığım yumruğunda emotesini vermiş bulunmaktayım, Noob DM ile yakından uzaktan alakası yok, sadece şikayet açmak için açmışsınız. Savunma yapmasam bile reddedileceğini düşünüyordum ama gereğinden fazla uzatmışsınız. Dediğim gibi seninle IC düşman olmama rağmen sana orada ateş etmeyi geçtim yumruk bile atmadım, ilk başta uyardım ve daha sonra ikileyin gibi bir ifade kullandım. Aleyhinize sonuçlanan her rol için şikayet açmak yerine yapılan rolden keyif almanız dileğiyle, iyi günler.
« Son Düzenleme: 21.12.2020 20:34 tharok »

#11 - 21.12.2020 20:36
Bu ev benim amcık herif dememin sebebide evi soymak için plan yapmanız yada herhangi başka birşey ev seninse konuş tarzında birşey söyledin bende bu dediğine karşı sana bu cevabı verdim.

#12 - 21.12.2020 20:38
Arkadaşlar silmişler üstünü karalamışlar ama chatlogun o chatlog bölümünde tartışma(kavga) dönüyordu biz bu yüzden yanlarına gittik zaten mahallemize polis gelmesini istemeyiz

#13 - 21.12.2020 20:56

Arkadaşlar silmişler üstünü karalamışlar ama chatlogun o chatlog bölümünde tartışma(kavga) dönüyordu biz bu yüzden yanlarına gittik zaten mahallemize polis gelmesini istemeyiz

Orada Sarmiento ile Vincent karakteri arasında bir kavga dönmüyordu. Belki konuşmalarda biraz sertlik olabilir o da iki yakın arkadaş arasında konuşulan normal bir konuşmaydı. Karalanan yerlerde ise olayla ilgisi olmayan birisi ile aramda geçen özel mesaj diyaloglarıydı.

#14 - 21.12.2020 21:07
Peki biz bunu nerde bilebiliriz İC olarak kim oldugunuzu ne oldugunuzu bilmiyoruz.Bi mc klubünün içinde kavga ettiğinizi düşünerek girdik konuşmaya sizinle sonrasında sizde agresifleşince dövdük.Bunun için neden şikayet açtın sen ya?

#15 - 21.12.2020 21:21
Peki biz bunu nerde bilebiliriz İC olarak kim oldugunuzu ne oldugunuzu bilmiyoruz.Bi mc klubünün içinde kavga ettiğinizi düşünerek girdik konuşmaya sizinle sonrasında sizde agresifleşince dövdük.Bunun için neden şikayet açtın sen ya?
Çoğu kişi artık IC de olan ve normal birşey için şikayet açıyor oyuna fazla odaklandığı için, bunun bir ''Rol'' oyunu olduğunu unutuyorlar kanka, ortada şikayetlik bir durum yok dediğin gibi.

#16 - 21.12.2020 21:33
Böyle saçma mevzular yüzünden oyuncu şikayetlerinde ismimiz dönüyor hakkımızda yanlış düşünülmesine yol açıyor.Bence bu şahısların ceza alması gerekli.

#17 - 22.12.2020 16:48
1- Bizim ihlal yaptığımız hakkında bir düşüncen varsa şikayetini açarsın, burayı kirletme.

2- Yolun ortasında duruyoruz MC Klubünün içinde değiliz? Bir dediğin bir dediğini tutmuyor. Kavga ediyormuşuz(?). Kanıtın bile yok normal konuşma tarzımız ve birlik liderimizin ölmesi hakkında konuşuyorduk. Bunun hangi tarafında bir kavga olabilir? Düşünüyorum, düşünüyorum ama bulamıyorum.

Çoğu kişi artık IC de olan ve normal birşey için şikayet açıyor oyuna fazla odaklandığı için, bunun bir ''Rol'' oyunu olduğunu unutuyorlar kanka, ortada şikayetlik bir durum yok dediğin gibi.
3- Burada şikayet açmak ile ilgili bir sınır mı var? Buna sen karar veremezsin. Rolde bize yumruk atmanız gram umrumda olmaz. Umrumda olsa zaten yaptığınız saçma role uymam. Bu role katlanmazdım.

4- Gerekli savunmalarınızı yaptığınızı düşünüyorum. Lütfen artık konuyu uzatmadan yetkili kararını bekleyelim.
« Son Düzenleme: 22.12.2020 16:53 Flesing »

#18 - 22.12.2020 16:52
Orası kulübün içi haritaya bakarsınız görebilirsiniz mavi alan klubün alanı.

#19 - 30.12.2020 15:04
Merhaba,

Ekran görüntülerinden de görüldüğü üzere gereksiz agresif rol yapan da, brawl rolünün olmasına yol açan/olayı fitilleyen de Mark Greenwood. Diğer karakterler adına yapılan savunmalar kabul edildi.
Bunun üzerine Mark Greenwood karakteri, RetartedRP kapsamında caydırıcı bir ceza alacak.

Şikayet kapatıldı.