Konu: Bob Marshall - Gabriel Marshall // Yaralı Kural İhlali  (Okunma sayısı 131 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.12.2020 22:54

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bob Marshall @mamu30 Gabriel Marshall @JPEYREX

Olaya dahil olan şahit karakter adı: birlik üyelerim

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
2.1) BRAWL
Brawl sırasında ateşli silah kullanmak ve drive-by olayı yasaktır.
Bölge sahibi oluşumun bölgesinde brawl yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun brawla katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir brawl yapıldıysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 4 saat geçmeden tekrar brawl yapamazlar.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Herifleri dövdük, 26 dakika sonra arkadaşlarını toplayıp bana saldırdı, sadece 26 dakika.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bu herifler sunucuda hiçbir şeye yaramayan, sadece sivil karakterlerle arkadaşlarıyla beraber milletin rolünü baltalayan birkaç dmci arkadaş, aslında günde 1 saat izlense hepsi teker teker ban yiyebilecek kapasitede.

#1 - 20.12.2020 00:08
Kimseye vurmadım, ekran görüntüsünde vurduğum gözükmüyor.

#2 - 20.12.2020 00:20
fotoğtaf kanıt değeri taşımıyor editli fotoğraf yaralı kutal ihlali de yok.

#3 - 20.12.2020 00:42
Arkadaşlar bilmemezlikten mi geliyorsunuz? 26 dakika önce yerdeki görüntülerinizi çekmişim, editlenmiş görüntü dediğiniz de videodan alınmış bir kesit, saat-tarih-chatteki emoteler her şey net gözüküyor, neyi inkat ediyorsunuz? 1 haftadır insanda rol zevki falan bırakmadınız, vasfınız ne sizin?

#4 - 20.12.2020 00:45
Kimseye vurmadım, ekran görüntüsünde vurduğum gözükmüyor.

hm?

#5 - 20.12.2020 13:30
Merhaba,

Ekran görüntülerinde yapılan ihlal apaçık görülüyor. Her iki karakterde cezalandırılacak.
Şikayet konusu üzerindeki üslubunuza dikkat etmelisiniz, tekrarı halinde yaptırımlar uygulanabilir. @favellakubibackinbusiness

Şikayet kapatıldı.