Konu: Marcellus Guzman(Silah kaçırma dolandırlıcılık.)  (Okunma sayısı 281 defa)

#10 - 18.12.2020 21:42
Gereğinin derhal yapılmasını yani silahımı iade edilip bu şahısın ise forumunu hesabına yasak getirilmesini istiyorum.Yasak isteme sebebim daha öncede aynı şeyi yaptı ve yasaklandı karakteri ancak akıllanmamış hesabı yasaklanınca akıllanır umraım.Kantılar var şahitler var daha ne bekleniyor zaman kaybı Yetkili kararı.........

#11 - 18.12.2020 23:55
Dolandırıcılık söz konsuu değil her hangi bir düzgün şekilde /rapor atıp admin izleyip rol gerçekleşe bilirdi

#12 - 19.12.2020 00:55
Kanka ssleri görmüyon herhalde SİLAHI ALDIN PARA VERMEDEN KAÇTIN bu kadar basit bunu destekleyen ss ve videolarda mevcut yetkililerde neden bu kadar uzatıyor anlamıyorum bu arkadaş önceden de aynı şeyi yaptı hemde bana yine banlandı yeni karakterle tekrar yapıyor yasak gelmesi gerek ama ilk önce silahımın iadesini istigorum.

#13 - 19.12.2020 01:11
Merhaba,

Doğru kullanılamamamış son bir şans oldu sizin için, başka sunucularda insanları dolandırın. Vice Roleplay'de bunu hoş karşılamıyoruz, yasaklanacak.

#14 - 19.12.2020 01:12
Silahınızın iadesi için @BullarD genel yetkili+ takımıyla oyun içerisinden /rapor komutuyla iletişime geçin. İade sağlanacak.