Konu: Vincent Love @MafyaSatır |TR terim| 17.12.2020  (Okunma sayısı 380 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.12.2020 18:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vincent Love @MafyaSatır

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.12.2020 / 17:31:37

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Türkçe Terim (30-60 DK'dan, 90-160 DK'ya gibi.)  Ceza süreleri yönetimde saklıdır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Türkçe terim kullanımı. "APO"

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şahısın 18 seviye olmasına rağmen böyle hatalar yapması çok saçma.

#1 - 17.12.2020 18:25
En küçük açık bulup bir yerlerden vurmaya çalışmanız... üstüme oynamanız beni bir tık üzdü. Ortada hiç bir rol yok, hiç kimsenin rolünü falan baltalamadım. Kendimce söyledim öyle bir şey artık dalgınlık mı dersiniz her neyse. O kadar ufacık şeyden bir şey olmayacağını düşünüyorum.

#2 - 17.12.2020 18:35
IC ve OOC olarak dostum olayın gidişatında hiç bir sorun yok. Öyle ufaktan bir şakalaştık benim oyun içerisinde lakabım zaten "Apocalypse" onu kısalttı. Siz burada gelip "APO" türkçe terimden şikayet açıyorsunuz. Oyun içinde kilolu bir karakteri canlandırdığım için her yanlarına gittiğimde "Kıyamet mi oluyor?" dedikleri için bu lakabı kullanıyorum.

#3 - 17.12.2020 18:42
En küçük açık bulup bir yerlerden vurmaya çalışmanız... üstüme oynamanız beni bir tık üzdü. Ortada hiç bir rol yok, hiç kimsenin rolünü falan baltalamadım. Kendimce söyledim öyle bir şey artık dalgınlık mı dersiniz her neyse. O kadar ufacık şeyden bir şey olmayacağını düşünüyorum.

Şikayeti oluşturduğum arkadaşın savunması ile @King31 kullanıcı adlı arkadaşın dedikleri birbirini tutmuyor. Savunmada @MafyaSatır suçunu kabulleniyor. Ayriyetten şikayeti @King31 veya @Thief 'e açtığımı sanmıyorum, kendilerinin neden dahil olduklarını merak ediyorum. Bildiğim kadarıyla konuyla ilgisi olmayan kişilerin şikayete dahil olması yasak.

Bu arada ekleme yapıyorum. @King31 güzel hikaye uydurmuşsun bro.

#4 - 17.12.2020 18:53
IC ve OOC olarak dostum olayın gidişatında hiç bir sorun yok. Öyle ufaktan bir şakalaştık benim oyun içerisinde lakabım zaten "Apocalypse" onu kısalttı. Siz burada gelip "APO" türkçe terimden şikayet açıyorsunuz. Oyun içinde kilolu bir karakteri canlandırdığım için her yanlarına gittiğimde "Kıyamet mi oluyor?" dedikleri için bu lakabı kullanıyorum.

Arkadaşımın dediği gayet doğru. IC olarak onun lakabı "Apocalypse (türkçesi: Kıyamet demektir.)" şişman bir karakter canlandırıyor. Benim her zaman ona söylediğim şey yani. Fazla büyütülecek bir şey değil.
« Son Düzenleme: 17.12.2020 18:59 MafyaSatır »

#5 - 17.12.2020 18:54
Alıntı
> Şikayette adı geçmeyen bir kullanıcı yorumda bulunamaz. Aksi halde forum üzerinden ceza uygulanır.

#6 - 17.12.2020 18:56

Arkadaşlarımın dediği gayet doğru. IC olarak onun lakabı "Apocalypse (türkçesi: Kıyamet demektir.)" şişman bir karakter canlandırıyor. Benim her zaman ona söylediğim şey yani. Fazla büyütülecek bir şey değil.

Alıntı
İddia edilen kural ihlalini ispatlamak için şikayetlerde güncel kanıt bulundurulmalıdır. Güncel olmayan kanıtlar geçersiz sayılır. Kanıtlar üzerinde hiçbir şekilde düzenleme yapılmamalıdır.

Ayrıca;
Alıntı
Burada yapmış olduğun ilk savunmada yaptığın ihlali kabul ettiğin ortada, sonradan oluşturduğun sahte kanıtlarla kendini kurtarmaya çalışman da hiç yakışmadı dostum. Bu da yönetimi kandırmaya girer.
« Son Düzenleme: 17.12.2020 19:23 MCB16 »

#7 - 17.12.2020 19:27

Arkadaşlarımın dediği gayet doğru. IC olarak onun lakabı "Apocalypse (türkçesi: Kıyamet demektir.)" şişman bir karakter canlandırıyor. Benim her zaman ona söylediğim şey yani. Fazla büyütülecek bir şey değil.

Alıntı
İddia edilen kural ihlalini ispatlamak için şikayetlerde güncel kanıt bulundurulmalıdır. Güncel olmayan kanıtlar geçersiz sayılır. Kanıtlar üzerinde hiçbir şekilde düzenleme yapılmamalıdır.

Ayrıca;
Alıntı
Burada yapmış olduğun ilk savunmada yaptığın ihlali kabul ettiğin ortada, sonradan oluşturduğun sahte kanıtlarla kendini kurtarmaya çalışman da hiç yakışmadı dostum. Bu da yönetimi kandırmaya girer.

Aynen dostum yalan kanıt... Bob Wells karakteri bile açıklıyor hala yalan diyip duruyorsun. Nasıl bir zihniyet bu ya... gözünüzü seveyim lütfen.

#8 - 17.12.2020 19:27
Kanıtlarda oynama yapmayın. @MafyaSatır

#9 - 17.12.2020 19:30
Kanıtlarda oynama yapmayın. @MafyaSatır

Oynama falan yok bu olaydan önceki bir saatte olan bir rolden söylediğim kelime ondan dolayı attım.

tam ss;
Spoiler: GösterGizle