MetaGaming
Alıntı
2-) METAGAMING
Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.
IC ile iletişim kurmak için oyundayken Teamspeak - Discord - Skype ve benzeri uygulamaların kullanımı da bu kurala aykırıdır.
Bunlara ek olarak sunucudaki alt karakterlerinizi, diğer üst karakterinizin çıkarı amacıyla, farklı isimle olayları gözlemek - bilgi edinmek için kullanmanız da bu kuralın ihlaline sebebiyet verir. Her karakteriniz birbirinden farklıdır.
CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.
CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Williams_ronnie adlı şahıs uyarılarıma rağmen beni tanımamasına rağmen (IC Olarak) OOC deki olayı ic ye taşımaktadır. Şahısla dün role girmiş olup yaptığı hatalar yüzünden rol ortasında Jail yediği ve rolü devam ettiremiyeceğimiz için rollün dellendiği Sean_Morphine vede Douglas_Grisworld Tarafından onaylana bilirim. O rol dellendiği için şahıs beni tanımamaktadır. bir önceki şikayetimde (metagaming (Crus_Lee)) Bunu belirtmiştim ancak şahıs hayla ic ye ooc karıştırarak beni rahatsız etmektedir.Crus_Lee isimli şahısla beraber yanıma gelerek Hem ismim ile hitap edip küfür ettiler ayrıca gbi bölgede Yumruklamıştır. Bunu OOC olarak kendisine bildirmeme rağmen hayla rolü sürdürmeye devam etmiştir.
Gereğinin yapılmasını arz ederim.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -