Konu: Martinez Squarez Low DM, Güvenli bölge ihlali, Non-RP  (Okunma sayısı 175 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.12.2020 19:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Martinez Squarez @meteesmer2

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Zarad Reynold

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16/12/2020 19:13
/td]

[

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Low DM, Güvenli bölge ihlali, Non-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikler merhabalar, kişi ben gym'de kas yeteneğimi yükseltirken geldi etrafımda dönmeye başladı, bir süre sonra vurmaya başladı ve beni düşürdü. Kişi RP yapmadı yani ellerini yumruk yapıp adama saldırır gibi bir emote gelmedi bu Non RP için olan açıklamam, Güvenli bölge'de beni izin almadan düşürdü bu'da Low DMve G.B.I kural ihlallerin açıklanası.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):Kişinin yüksek bir ceza almasını talep ve arz ediyorum.

« Son Düzenleme: 16.12.2020 20:33 fireman0141 »

#1 - 16.12.2020 19:48
Ben sadece etrafında dolaşıyorum sıramı bekliyorum sistemsel olarak bayılmış olabilirsin.

#2 - 17.12.2020 15:26
Hocam merhabalar. Zarad Reynold adıyla savunmamı icra etme için buradayım. Kesinlikle tarafsız bir biçimde savunmamı yapacağım;

Eric Watkins isimli arkadaşımız arkamda spor yapıyordu. Tabi bende öndeyim. Martinez isimli zenci rolü yapan arkadaş gelip iki veyahut üç adet emotesiz bir biçimde yumruk sallayarak Eric'i düşürdü ve sırasına geçti. Yani sanırım yeni başlayan bir oyuncu ve sporda işleyişi bilmiyor. Hani beş dakika fazladan beklese ve spor rolünü icraa etse anlarım ama düşürdüğünü bizzat gördüm. Sonrasında da /gym calis yazarak Eric yerde yaralı bir biçimde yatarken Gym'i icraa etti. Eric'te hiçbir tepki vermeden yani adama bir yumruk bile atmadan stabil rolüne devam etti. Yani zaten güvenli bir bölge ve böyle roller kesinlikle yasak. Rolsel olarakta yasak olmasının sebebi etrafta CCTV kameraları dolu ve direktman yapılan rolden zaten güvenli bölge ihlali adında bir süre zarfında ceza alıyorsun. Kısacası şahitliğimi onaylıyorum ve Martinez isimli oyuncumuzun admin insiyatifine göre ve ibret-i alem olarak hakkaniyetli bir ceza almasını istiyorum. iyi forumlar dilerim.

#3 - 22.12.2020 01:07
Merhaba,

Martinez_Squarez karakteri, Deatmatching kapsamında cezalandırılacak. Yönetimi kandırmaya çalışmayın, tekrarı halinde daha ağır yaptırımlar uygulanabilir. @meteesmer2

Şikayet kapatıldı.