Konu: Andariel_Damonte @favellakubibackinbusiness Car Jacking  (Okunma sayısı 307 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.12.2020 16:08
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Andariel_Damonte
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gabriel Marshall

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.12.2020 02:54

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Emotesiz araçtan atma Car Jacking

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: -

Ek açıklamalar(varsa): - Kaç level adam yaptığı hareketlere bak, cezalandırılsın.

#1 - 16.12.2020 16:25

#2 - 16.12.2020 16:29
Burası sizin kafanıza göre hooduma gelip/insanların hooduna gidip kavga rolü yapıp trolleyeceğiniz bir yer değil. Tüm gün sokağıma gelip laf atıyorsunuz, retarded rp yapıyorsunuz gecenin üçünde bile geliyorsunuz, kural ihlalleri yapıyorsunuz, lowrp olduğunuz için umrumda bile değilsiniz, şikayet açmaya bile tenezzül etmiyorum.
Ben bu tür oyunculardan iyice sıkıldım artık, rol zevki falan asla bırakmıyorlar.

Bu beyni fıkır fıkır çalışan arkadaşlarımızın yaralı rolü yapmadan kalkıp arabaya binmeye çalıştıkları sslerden biri ve bu olay sadece "bir" tanesi
İkinci sste de arkadaşın CR yaptığı görülebilir, bunun için rapor atmıştım fakat cevap verilmedi
Bir de pişkin pişkin video yapmışlar gerçekten şaşırtıcı :D Rol desteğine ihtiyacınız varsa hiçbir karşılık beklemeden bana gelebilirsiniz arkadaşlar, burası sizin geldiğiniz saçma sapan platformlara benzemez, sizin gibi oyuncular son zamanlarda çok arttı gerçekten sıkılıyorum bu durumdan.

« Son Düzenleme: 16.12.2020 16:31 favellakubibackinbusiness »

#3 - 16.12.2020 16:44
pırıl pırıl arkadaşlarımın canları indikten sonra arabaya binip can doldurup kavgaya geri geldikleri iki ss daha XD

#4 - 16.12.2020 19:31
Konuyla bunların ne alakası var Cj savunman varsa onu dinleyelim.

#5 - 16.12.2020 19:37
Merhabalar ben Gabriel Marshall.Arkadaş savunma olarak bir şeyler söylemiş fakat deliller eksik ve hatalı.  Olay yerinde düşmediğim halde yemek yemeğe gitmiş olmam olay yerine tekrar gidip role girdiğim anlamına gelmiyor .Bize burada "lowrp " şeklinde söylemlerde bulunman hakarete giriyor sen on numara rolcüsün biladerim attığın sslerde hiçbir  kural ihlali yok. Adam akıllı savunmanı yap şikayetin varsa açabilirsin on numara rolcü kardesim.

#6 - 16.12.2020 19:39
bu parlak fikirli dm sunucularından gelme arkadaşlarım gecenin üçünde beni tek görüyorlar üçü arabadan iniyor ben de olayın o atikliğiyle emote veremeyeceğim için herifi araçtan atıp uzaklaşıyorum olay bundan ibaret, şu herifleri oturup 1 saat çay ile izleseniz zaten bu sunucuda barındırmazsınız, iyi forumlar.

#7 - 16.12.2020 19:44
Aynen kardeşim Ezbırçıme aç kapıyı çal arabayı .

#8 - 16.12.2020 22:51
Forumu daha fazla kirletmeye gerek yok savunmanı yaptın sanırım gerisini yetkililere bırakalım. İyi forumlar.

#9 - 20.12.2020 21:04
Merhaba,

Car Jack'e dair savunma yapılmamış, ilgili karakter cezalandırılacak.

Video sahibi @mamu30, forum üzerinde uyarı puanı aldı. Açtığınız şikayet konularında eklediğiniz kanıtları yöneticilerinde incelediğini hesaba katarak ekleyin.
@favellakubibackinbusiness üslubu nedeniyle forum üzerinde uyarı puanı aldı.

Bilgilendirme: Araç sürücüsü bir başka şikayetten Car Ramming sebebiyle cezalandırıldı.

Şikayet kapatıldı.