Konu: Vincent_Love @MafyaSatır Parnell_Love @Thief DM Şikayeti  (Okunma sayısı 614 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.12.2020 15:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Vincent_Love @MafyaSatır Parnell_Love @Thief 

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Mike Jeffrey

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiler ben kuryecilik mesleği yaparken bana saldırmaya başladı, Güvenli bölge olan pizzacı'da sopa çekip emote vermeden küfür ederek saldırmaya başladılar. Kendimi savunmak için kaçtım yere düşmemek için arada bende ikişer tane yumruk salladım, bu şekilde gerçekleşti olaylar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
N/A

Ek açıklamalar(varsa):https://i.hizliresim.com/k7gYGT.png K.

#1 - 16.12.2020 15:03
Şahitliğimi onaylıyorum, DM atan şahıslar hiç bir şekilde role girmeden saldırmaya başladılar.

#2 - 16.12.2020 15:47
Billy karakterini dövdüğümüz halde yerde hala küfürler savurmaya devam ediyor kalkıp yeniden saldırıyor. Ayrıca bu videoda ki küfürlerin hiç yakışı kalmıyor kanıt atıyorsunuz bari düzgün kanıt atın. Sesi kısın ne bileyim... ilginç gerçekten ilginç. Savunmaya geçecek olursak; Billy karakteri ilk önce arabamızı tamir ettirirken cama yumruk atıp durdu bize saldırmaya başladı bizde karşılık vererek saldırdık ve yere düşürdük. Ondan sonra yerde küfürler edip durdu kalktı vurmaya çalıştı kendimizi korumaya çalıştık olan bu...

gerekli ssler;
Spoiler: GösterGizle

#3 - 16.12.2020 15:51
Billy karakterini dövdüğümüz halde yerde hala küfürler savurmaya devam ediyor kalkıp yeniden saldırıyor. Ayrıca bu videoda ki küfürlerin hiç yakışı kalmıyor kanıt atıyorsunuz bari düzgün kanıt atın. Sesi kısın ne bileyim... ilginç gerçekten ilginç. Savunmaya geçecek olursak; Billy karakteri ilk önce arabamızı tamir ettirirken cama yumruk atıp durdu bize saldırmaya başladı bizde karşılık vererek saldırdık ve yere düşürdük. Ondan sonra yerde küfürler edip durdu kalktı vurmaya çalıştı kendimizi korumaya çalıştık olan bu...

gerekli ssler;
Spoiler: GösterGizle

Cam'a yumruk attığını görmüyorum, video'da belli olduğu üzere bu iki arkadaş DM yapıyor role girmeden sürekli küfür ederek kurye mesleğini yapan arkadaşı sopa ile kovalıyorlar idlewood'un orada. Kendisinin küfür ettiği yeri görüyorum sadece cama yumruk görmüyorum. Küfürler hiç yakışı kalmamış hocam. Caps lock açıp küfür ediyorsunuz sürekli. Benim OOC kendi kendime küfür etmem kimseyi ilgilendirmez video'da her şey belli.

Arkadaş yaptı savunmasını yetkili arkadaşları bekleyelim.

#4 - 16.12.2020 16:16
Bu arada Billy Russo Punisher'de ki adamın adı  ;D

#5 - 16.12.2020 16:21
Bu arada Billy Russo Punisher'de ki adamın adı  ;D
Punisher falan bilmem ben hocam, ortada yaptığınız bir DM var, bunun sonuçlanmasını bekleyeceğiz, nereden bilirsiniz belki ben ceza alırım belki siz. Bir açık bulup karalamaya çalışmayın lütfen.  :D

#6 - 16.12.2020 16:59
Ek açıklama; Biz gereken rolü yaptık aksine yaptığı ihlal ortada camları yumrukluyor, saldırıyor. Bizde nefsi müdafa amaçlı kendimizi koruduk. Gelen saldırıya karşılık verdik... herhangi bir deathmach ihlali vesaiere bulunmamaktadır.

#7 - 16.12.2020 17:25
Ek açıklama; Biz gereken rolü yaptık aksine yaptığı ihlal ortada camları yumrukluyor, saldırıyor. Bizde nefsi müdafa amaçlı kendimizi koruduk. Gelen saldırıya karşılık verdik... herhangi bir deathmach ihlali vesaiere bulunmamaktadır.
Ek açıklama : güvenli bölge de role girmeden sopa ile saldırıyorlar video da her şey gözüküyor, şahıs karalmaya çalışıyor bizi, yetkili arkadaşlar ilgilenecektir. Görüldügü gibi aşırı derecede DM olayı bulunmaktadır.

#8 - 16.12.2020 21:21
Billy arkadaş kavgayı önce kendisi başlatıp sonradan rk olduğu halde ayağa kalkıp tekrar kavga etmeye çalıştığı videolarda gözüküyor ve arkadaşın ne kadar rol yapmayı bildiğini bilmiyorum ama bi rol dersi verilmeli, adama rolsel işkence bile verdiğimiz halde küfür etmeye ve kalkıp kavga etmeye çalışıyor, oranın güvenli bölge olmadığını keşke sunucuya girdiğinizde kuralları okusaydınız bilirdiniz.
« Son Düzenleme: 16.12.2020 21:42 Thief »

#9 - 16.12.2020 21:27
Ek açıklama : güvenli bölge de role girmeden sopa ile saldırıyorlar video da her şey gözüküyor, şahıs karalmaya çalışıyor bizi, yetkili arkadaşlar ilgilenecektir. Görüldügü gibi aşırı derecede DM olayı bulunmaktadır.
Sen adamın avukatımısın sizi karalayalım her şey ortada.