Merhaba iyi forumlar.
Ben ve dostlarım IC olarak her dakika GYM'de takılıyoruz ve orada çalışıp olan olayları kapatıyoruz, bunu IC olarak bazı yetkililer ve polis arkadaşlardan bazıları biliyor. SS'de gördüğünüz platformda Ringin içinde GÜREŞ yapıyorduk, güreş yaptığımız için bu normal bi' şey. Can fulleme konusuna gelirsek, GYM içinde her gün bütün dostlar ile dövüşürken /tezgahı kuruyorum herkes canını fullüyor ve kaldırıyorum buna şahit olan bi' yetkili dostumuz da vardı. Dışarıya kurduğum SS'de dışarıya kuruyorum çünkü tanımadığımız insanlar içeride güreş yaptıktan sonra canlarını yemek yiyip fullemeleri için oraya kuruyorum. Yaptığım bi' agresif roleplay var olarak gözüküyor fakat karakterim IC olarak ve hikayesinde yazdığı gibi Ağır takılan, sinirli ve psikolojik hastası olduğum var ve bunu /do kanallarından rollere girdiğimde veriyorum. Karakterim IC olarak şahısı ringde yendi ve şahıs içeride/dışarıda bana karşı küçükte olsa laf yaptığı için Karakterim kendisini kaybetti ve şahısa laflarını söyledi. Karakterim IC olarak davranışları ve çoğu şeyi böyle. Örneğin GYM'de ki yakın dostlarıma karşı bile bu hatayı yaptım, bana şikayet açıcaklardı fakat IC olarak karakterimin böyle olduğunu öğrendiler ve IC olarak söylediler, OOC olarak da şikayet açmıyoruz karakterin öyle olduğunu bilmiyorduk dediler. SS'lerde gördüğünüz gibi karakterim bundan daha fazla sinirli olabiliyor, küçük yaşta ailesini kaybettiği için Psikolojik hastası ve sinir hastalığı var, IC olarak bunu yakın dostlarım biliyor ve çoğu oyuncularımızda biliyor.
Eğer şahit gerekiyorsa GYM'de çoğu arkadaşıma OOC olarak ulaşıp SS ve şahit olarak yazabilirim karakterimin böyle olduğa dair..
Jimmy_Layton olarak savunmam.
Teşekkür ediyorum. İyi roller, iyi forumlar.