0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: itznigga - 15.12.2020 13:09Payday süresinden payday süresine yenileniyor diye biliyorum. Bir payday süresi içinde normal oyuncularda 4, vip oyuncularda ise 8 hak bulunuyor. Sistem buna yönelik çalışıyor, ekstra olarak ekrana kirlilik katar diye düşünüyorum. Desteklemiyorum.Hayır en son ne zaman çalıştıysan 1 saat sonra yenileniyor. Bizim gibi sürekli çalışanlar için yararlı olacağını düşünüyorum.
Payday süresinden payday süresine yenileniyor diye biliyorum. Bir payday süresi içinde normal oyuncularda 4, vip oyuncularda ise 8 hak bulunuyor. Sistem buna yönelik çalışıyor, ekstra olarak ekrana kirlilik katar diye düşünüyorum. Desteklemiyorum.
Düzkontak ve soygun gibi /karakter panelinde de gösterebilir. Sağ alttaki hudu örnek olarak verdim.
Alıntı yapılan: Guardian - 17.12.2020 01:38Düzkontak ve soygun gibi /karakter panelinde de gösterebilir. Sağ alttaki hudu örnek olarak verdim.Kanka sanırım sistemi net anlayamadın,diyelim ki bugün hiç spor yapmadın ve payday almana 10 dakika kaldı,spor salonuna gidip 4 set yapınca spor hakkın bitiyor(normal oyuncu üzerinden anlatıyorum). Spor hakkın bitti ve 2 dakika sonra payday aldın diyelim,tekrardan spora başlayabiliyorsun. Sistem payday üzerine kurulu. Çalıştıktan 1 saat sonra değil yani..