Konu: Ellard Hudson  (Okunma sayısı 169 defa)

#0 - 15.12.2020 04:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ellard Hudson

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ekran görüntüsü.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntüsü.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
NOOB DM, Retardet RP ve GÜVENLİ BÖLGE İHLALİ.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Doğu sahil balıkçıda durduk yere saldırmaya başladı, Hudson'lardan biriyle Brawl rolü yapmıştık ama adam o rolde yoktu büyük ihtimalle metagaming/mix yaptı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereken yapılsın sivil rol yapamıyoruz bunun gibiler yüzünden ikide bir sataşıyorlar brawl rol başlatıyorlar kendilerince.

#1 - 15.12.2020 04:45
Rolün iptal edilmesini rica ediyorum, sivil karakterime dez avantaj sağladığından dolayı.

#2 - 15.12.2020 12:54
On iki(12) saat içerisinde savunma yapmanız gerekmektedir. @BlackFish

#3 - 15.12.2020 18:56
Şahısın attığı SS'de mevcut kokumla dalga geçindi ve o role ben mix yaparak gelmedim orda bir arkadaşım vardı Barl ile abi kardeş rolü yaptığımız için Barl'ı alan dostum beni aradı abini polis götürüyor diye ben çıktım geldi arkadaşı bana gösterdiler Barl adlı şahıs araçtayken IC olarak " Salaklar " ve kahkaha atıldı bende abimle ve benim kokuma felan laf söylediği için emotemi verip vurdum rol dellenebilir ama oraya ne mix yaptım geldim nede Noob DM şahıs abimle dalga geçip benim ise kokuma laf söyledikten sonra vuruldu.

#4 - 15.12.2020 19:51
Merhabalar, kısmi olarak karşı tarafın fiziksel özellikleriyle dalga geçtiğiniz için ortamı alevlendirmiş oluyorsunuz, burada da kişi emote'unu verip kavga rolüne girişmiş.

Bu kapsamda insiyatif kullanıp cezai işlem uygulamıyoruz, K&A.