Konu: [14.12.2020 - Anastasia Malkova] DM.  (Okunma sayısı 567 defa)

#0 - 14.12.2020 17:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Anastasia_Malkova @Reznov

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Carl_Jack @AloneAnqel - Roderick_Killgore @Flexman

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda gözükmektedir.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ben arkadaşım ile balık tutuyordum,Carl adlı arkadaşım beni arayıp kasabaya gelmemi,olay olduğunu söyledi,geldiğimizde ise arkadaşa hiçbirşey demedik,bizi konuşacağız,konuşacağız diyerek güvenli alan dışarısına çıkarttı,ben gelmeden önce Carl arkadaşa sürtük demiş,dediğini bir daha söyle diyince Carl'a ne dedin niye sordum,o da sürtük dedim abartılcak bir şey yok dedi,ben de sürtük diyince arkadaş sözlü münakaşa sonucu uzi çekip beni ve arkadaşımı yaralıya düşürdü,herşey açık ve net ortada,kuralı alıntıladım,cezası kalıcı yasaklama,arkadaşın yasaklanmasını talep ediyorum,15 level olmuş fakat DM ihlalini bilmiyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.hizliresim.com/6vkqVj.png - https://i.hizliresim.com/CduEsj.png - https://i.hizliresim.com/9yPMaj.png - https://i.hizliresim.com/T9UckQ.png

Ek açıklamalar(varsa): Yok.

#1 - 14.12.2020 17:29
Olaya şahidim.

#2 - 14.12.2020 18:24
Anastasia Malkova olarak savunmam;

Olayın en başından sonuna kadar anlatıyorum.

Palomino Creek'de balık tutuyorum, yanımda Tommy Lee ve Daisy Cassidy arkadaşlarım var. Carl Jack isimli kişi, şehre gitmesi gerektiğini söylüyor, Daisy Cassidy'de, 500$'e bırakacağını söylüyor falan. Ben de, 500$ vermesini, karşılığında onu şehre kendim bırakacağımı söyledim. "Benimle emir kipli konuşma sürtük, zaten sinirliyim." diye bir dönüş oldu Carl'dan, bunun üstüne onunla tekrar konuşmak için onu güvenli bölge dışına çağırdım, arkadaşlarını falan aradı. Jose Rivera isimli kişi falan geldi, o gelene kadar, arkadaşlarıma da IC küfretti. Yani fazlasıyla kışkırttı. Arkadaşını da bizi dövmek üzere çağırdı. Bunun üzerine emotemi verip, şahısların ikisini de vurdum. DM'lik hiçbir olay yok, herşey tamamıyla rollü gerçekleşti. Bizi dövmek üzere arkadaşlarını çağırdı, sonucunda da vuruldular.

Bu da Carl Jack isimli şahsın vurulduktan 2-3 dakika sonra hemen ayağa dikilip taksiyi arayıp rahatlıkla konuşabildiğinin SS'i = https://hizliresim.com/2IIIHI
Şahıs nasıl oluyorsa, hiçbirşey olmamış, kurşun yememiş gibi yaralı rolü yapmadan, rahatlıkla ayağa dikilip taksiyle oldukça rahat bir biçimde konuşabiliyor.

Daisy Cassidy @UnLost  şahidimdir.
« Son Düzenleme: 14.12.2020 18:55 Reznov »

#3 - 14.12.2020 18:29
Ek olarak, şahısların kendi SS'lerinde görüldüğü üzere ikisi de "Emote hazırla hızlı." gibi konuşmalar yapıp,  "Bırak ya salak işte." ve "Şimdi jaile gidince görecek ebesininkini. :D" gibi hakaret ediyorlar. PM mix yapıyorlar. Dalga geçiyorlar. Ben bütün herşeyi rollü yaptım, hiçbir şekilde DM atmadım. İki şahsın da bu tip konuşmalarından ve hakaretlerinden ötürü cezalandırılmalarını talep ediyorum.
« Son Düzenleme: 14.12.2020 18:54 Reznov »

#4 - 14.12.2020 18:35
Bize dm atacağını anladığımızdan dolayı arkadaşım pmden emote hazırlamamı söylemiş,b veya fısılda dan böyle birşey yazamazdı zaten. + olarak hakaret senin suratına karşı edilmediyse şikayetçi olma hakkın yok.

#5 - 14.12.2020 18:37
Şahsın savunması bitti anlaşılan.
Şikayet sonuçlanabilir @Flexman .

#6 - 14.12.2020 18:45
Orta da DM yok GBİ yok karakteri kışkırttınız, özür dilemenizi söyledik dilemediniz, zıt cevaplar vermeye karakterleri kışkırtmaya devam ettiniz. Rolün böyle şekillenmesine karakterlerinizin tavırları sebep oldu. Yanlış şikayet olduğunu düşünüyorum. Attığınız SS'lerde mix yaptığınız görülüyor. 'sen adama dal ben kadına', 'emote hazırla'
« Son Düzenleme: 14.12.2020 18:47 UnLost »

#7 - 14.12.2020 19:04
Sen adama dal ben kadına pm üzerinden yazılmamış,emote ver diye pm dışında hangi kanaldan yazsaydı? Ve senin şikayet ile alakan yok,arkadaşının attığı DM i savunmak için buraya gelme.

#8 - 14.12.2020 19:06
Küfür edene sıkın sıkın uzi 30k zaten,şikayet yiyince de BİZİ KIŞKIRTTINIZ MİX VAR, ne âlâ memleket kardeşim?

#9 - 14.12.2020 19:10
Daisy Cassidy @UnLost  olay sırasında oradaydı, ve benim şahidim kendisi. Ona karşı üslubunu takınmanı tavsiye ederim sana. O düzgün bir biçimde yanıtlıyor, sen emir verir gibi konuşuyorsun. "DM'i savunmak için buraya gelme" demen de aşırı saçma, herşey rollü, DM yok ortada, sizi kaç kez uyarmama rağmen devam ettiniz kışkırtmaya.