Anastasia Malkova olarak savunmam;
Olayın en başından sonuna kadar anlatıyorum.
Palomino Creek'de balık tutuyorum, yanımda Tommy Lee ve Daisy Cassidy arkadaşlarım var. Carl Jack isimli kişi, şehre gitmesi gerektiğini söylüyor, Daisy Cassidy'de, 500$'e bırakacağını söylüyor falan. Ben de, 500$ vermesini, karşılığında onu şehre kendim bırakacağımı söyledim. "Benimle emir kipli konuşma sürtük, zaten sinirliyim." diye bir dönüş oldu Carl'dan, bunun üstüne onunla tekrar konuşmak için onu güvenli bölge dışına çağırdım, arkadaşlarını falan aradı. Jose Rivera isimli kişi falan geldi, o gelene kadar, arkadaşlarıma da IC küfretti. Yani fazlasıyla kışkırttı. Arkadaşını da bizi dövmek üzere çağırdı. Bunun üzerine emotemi verip, şahısların ikisini de vurdum. DM'lik hiçbir olay yok, herşey tamamıyla rollü gerçekleşti. Bizi dövmek üzere arkadaşlarını çağırdı, sonucunda da vuruldular.
Bu da Carl Jack isimli şahsın vurulduktan 2-3 dakika sonra hemen ayağa dikilip taksiyi arayıp rahatlıkla konuşabildiğinin SS'i =
https://hizliresim.com/2IIIHIŞahıs nasıl oluyorsa, hiçbirşey olmamış, kurşun yememiş gibi yaralı rolü yapmadan, rahatlıkla ayağa dikilip taksiyle oldukça rahat bir biçimde konuşabiliyor.
Daisy Cassidy
@UnLost şahidimdir.