Konu: [14.12.2020] Noob DM - CP - CR  (Okunma sayısı 156 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.12.2020 13:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jack Carter - @darkshadow / Mark Carter - @Anka

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Irelia Placidium - Ren Akira

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.12.2020 - 12.17

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Noob DM - CP - Retarted RP - CR

Alıntı
Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdırin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.
Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Noob DM: Son 4 sste iki şahısın da bana vurmak için bir sebebi yok, varsa atmalarını bekliyorum çok saçma şeyler oldu.
CP/CR: Sslerde açık bir şekilde Jack Carter'in CR yaptığı(emoteunu vermiş olması bir şeyi değiştirmez, vurmak için bir sebebi yok)ardından karakter yere düşünce CP yaptığı belli oluyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 14.12.2020 22:08
Arabamıza vurup kaçtınız, önümüze **MOTORLA** kırıp pit atmaya çalıştınız yaptığınız şeylerin farkında değilsiniz sanırım..

#2 - 14.12.2020 22:27
https://cdn.discordapp.com/attachments/786885362110300191/788124561770020924/unknown.png allahtan bende ss almışım ki bu şikayet açılacağı için.

Şahsiyet RPFBL yapmakta görüyorsunuz /b bölüyor ve bir arkadaş daha..

#3 - 15.12.2020 13:38
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi. Şuna açıklık getirelim kaza rolü sonrasında herhangi çatışma, brawl rolü gerçekleşmiyor, bu sunucu kurallarınca yasak. Jack karakteri de bunun bilincinde olmayıp gerçekleştirmiş olabilir, buna tolerans gösterebiliyoruz. Oyun kurallarını dikkatli bir şekilde inceleyin lütfen. Bu seferlik Jack Carter karakterini uyarıyorum, tekrarında cezalandırılacaksınız.

Şikayet kapatıldı.