Konu: Diego_Garrido - Alexander_Boris - Maske_18689= METAGAME + DM  (Okunma sayısı 829 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.12.2020 18:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Diego_Garrido @BullarD  -  Alexander_Boris @Gizlidavet  - Maske_18689

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Felix_Espiga - Fernando Ximenez - Carlos Alvarez

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.12.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
2-) METAGAMING

Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.

IC ile iletişim kurmak için oyundayken Teamspeak - Discord - Skype ve benzeri uygulamaların kullanımı da bu kurala aykırıdır.

Bunlara ek olarak sunucudaki alt karakterlerinizi, diğer üst karakterinizin çıkarı amacıyla, farklı isimle olayları gözlemek - bilgi edinmek için kullanmanız da bu kuralın ihlaline sebebiyet verir. Her karakteriniz birbirinden farklıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Mahalleye gelerek rolsüz bir şekilde adam tarıyor, sanırım bu şahıslar NC attı ve yeni karakterleri ile bizim öncesinde yaşadığımız IC düşmanlığı kullanarak bize DM atıyorlar. Ayrıyetten bu karakterleri yeni olduğu için bizi nerden tanıyorlar? Birlik liderimiz IC bir olayda bu şahıslar ile sorun yaşamış. Bizim bölgede olan herkese ateş açıyorlar. Mahallenin arkasında olmama rağmen gelip beni tarıyorlar. Arkadaşlarımıda aynı şekilde. Ayrıca sürekli gelerek ateş açıyorlar. Sunucu politikalarında olan süreye uymuyorlar. Canları sıkılınca mahalleye gelip adam tarıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Saatlere bakın.

Ek açıklamalar(varsa): Ceza alsınlar.

« Son Düzenleme: 13.12.2020 19:43 Flesing »

#1 - 14.12.2020 00:19
Bu karakter bana sıkılırken veya köşe tutarken benim karakterim gördü ve bu karakter bana sıktı üstümde küfür etti onu tanıyorum ve bugün onlara sıktım hiçbir ihlal yoktur Diego karakteri Düşmanları olan Tren garına sıktı bu karakterinde o oluşuödan olduğu biliniyor hiçbir dm hokgur zaten attığın 4 5 ss de 3 ü aynı Zaman yani fazla atmışsın ama boş toplam 2 kez sıktık bu arkadaşa 1 drive by ondan 1 saat veya 40dk sonra tekrar araçtan İNEREK sıktım Dm yomtut MetA gaming ide anlanış değilim.

#2 - 14.12.2020 22:17
Arkadaşımın söylediklerine katılıyorum ordaki sslerde aynı anda oldu bir kaç kez gibi gelip sıkılmadı DG karakterinin ağzına tekme atıldı ve DG karakteri belirtti intikam alıcam ama sizin yalandan açtığınız şikayetlerden dolayı oyunun tadı kalmıyor IC bir düşmanlık var kafamıza göre sıkmıyoruz
İyi forumlar..

#3 - 14.12.2020 23:26
Dostum oyunun tadını kaçırsan sensin. Senin önceki karakterin ile yaşanan mevzuyu diğer karakterine aktarıyorsun. Senin amacın tamamen ooc olarak kafandaki kin. IC olaylara bakmıyorsun ki yeni karakter ile bizi tarıyorsun. Ayrıca ağzına tekme attı diyorsun kanıtın yok.

#4 - 14.12.2020 23:41
NC attım olanlar diğer karakterde kaldı dolayısıyla konu arşiv.Arkadaşlara bir yanlışım veya onları üzecek birşey yaptıysam özür dilerim ve olaydan çekiliyorum.

#5 - 14.12.2020 23:53
NC attım şikayetten kaçıyorum diye bir şey yok. OOC kural ihlali işliyorsun IC bir ihlal değil bu olay. NC atınca aradan sıyrılamazsın.

#6 - 15.12.2020 00:03
Kaçmıyor CK edildi yani biraz sakin olmalısın zaten sizde OOC kin olulmuş karakter CK edildi polis tarafından vuruldu

#7 - 15.12.2020 00:05
Dostum oyunun tadını kaçırsan sensin. Senin önceki karakterin ile yaşanan mevzuyu diğer karakterine aktarıyorsun. Senin amacın tamamen ooc olarak kafandaki kin. IC olaylara bakmıyorsun ki yeni karakter ile bizi tarıyorsun. Ayrıca ağzına tekme attı diyorsun kanıtın yok.
Dostum yeni gelmişsin herhalde rollere bilmediğin roller var beni ait olduğum birlikden bir kıza ateş açıldı sizin tarafınızdan belirtirim OOC kin bizde değil sizde sureno karakteri ile alakası yok.

#8 - 15.12.2020 00:19
Bütün kanıtların lafta nedense... Önce birlik lideri tekme attı diyorsun şimdi birlikten kıza ateş açtılar diyorsun. Neyse savunmalar yapıldı. Konu yetkilide bitiyor.

#9 - 15.12.2020 10:44
Kardeşm robert knight açtığınız şikayete git bak orda kanıtlar var siz her savaşta şikayet açıyorsunuz biz eksik bir şeyde yapmıyoruz emote veriliyor ama sizinkiler emotesiz sıkıyor biz bir şey diyor muyuz? Bu bir intikam savaşı ama rol yapamıyoruz ki
Hemen şikayet açıyorsunuz o ssler aynı anda çekilmiş dostum sizin bu yalan yanlış açtığınız şikayetlerden dolayı rol yapamıyorum savaş bitmesini istiyorsan gelip IC rolünü yaparız yani sizin birliğin amacı bize saldırırsalar şikayet açıcam böyle