Konu: Marius_Armbruster -Sürekli RP  (Okunma sayısı 142 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.12.2020 15:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Marius_Armbruster @fearwend

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Buck_Butler @marcus61

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
11-) SÜREKLİ ROLEPLAY

Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Buck_Butler isimli arkadaş ile idlewood gas station'da sohbet ediyorduk arkadan birisi gelip hiçbir şekilde rol, emote atmadan araca bindi. Araca g bastım yan koltuğa oturdum adamın suratına yumruk attım, daha sonrasında kafasını tutup direksiyona birkaç kere sertçe vurdum /dene attım başarılı çıktı. /do ile adamın bayılması gerektiğini belirttim ancak arkadaş benden hemen sonra emote atıp dene attı pm'den emote önceliği olduğunu belirttim, uymadı bir iki dakikka bir pmleşme döndükten sonra adam hiçbir şekilde emotelerime uymayıp Bir yere gidip bırakacağım yazdı, rol yapmadı bisikletinin yanına gidip araçtan indi, uzaklaştı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 13.12.2020 15:28
Olaya şahitim idlewood da rol yapıyorduk adamla emotesiz araçı çaldı gitdi.

#2 - 13.12.2020 15:29
Yaptığı olay PG'ye girdiğinden dolayı vurduğu yeri bilerek rolünü sergilemedim, sıska sıfır olan bir insan kaslı olan birini nasıl tek vuruşta bayıltabiliyor. Bu yaptığı şey PG ve Retard RP'ye girer.

#3 - 13.12.2020 15:40
Alıntı olarak yaptığın yer Sürekli Roleplay, ortada sürekli roleplaylık bir şey yok. Alıntı yaparken daha dikkatli olmalısın, şikayetin boş olduğunu düşünüyorum. İyi forumlar dilerim, adminler gereğini yapacaklarını düşünüyorum.  :)

#4 - 13.12.2020 15:49
Alıntı olarak yaptığın yer Sürekli Roleplay, ortada sürekli roleplaylık bir şey yok. Alıntı yaparken daha dikkatli olmalısın, şikayetin boş olduğunu düşünüyorum. İyi forumlar dilerim, adminler gereğini yapacaklarını düşünüyorum.  :)

Sslerde gözüktüğü gibi tek vuruş ile bayıltmıyorum ki daha sonrasında sana pm yolu ile bayılma rolü değilde sersemleme rolü yapabilirsin dedim. Size defalarca pm yolu ile zorluk çıkarma devam et dememe rağmen uymamazlık yaptın ve en sonunda Bir yere gidip bırakacağım gibisinden söz söyleyerek devam ettin. Yaptığın rol buysa gerçekten tebrik ediyorum seni. (:
« Son Düzenleme: 13.12.2020 15:57 WizAyboLife »

#5 - 13.12.2020 16:03

Sslerde gözüktüğü gibi tek vuruş ile bayıltmıyorum ki daha sonrasında sana pm yolu ile bayılma rolü değilde sersemleme rolü yapabilirsin dedim. Size defalarca pm yolu ile zorluk çıkarma devam et dememe rağmen uymamazlık yaptın ve en sonunda Bir yere gidip bırakacağım gibisinden söz söyleyerek devam ettin. Yaptığın rol buysa gerçekten tebrik ediyorum seni. (:
Aslında devam etmemişitm, PM üzerinden tartışıyorduk ve sen benim rolüme uymadığını görünce bende tartışma arasında W'ya basıyordum, hakkında şikayet oluşturuldu savunmanı bekliyorum.

#6 - 13.12.2020 16:04

Yaptığın rolde belli oluyor /do üezrinden Marius bayıldı tek yumrukta bayıldığın gözüküyor, saçma bir şekilde PG kullanıyorsun senin bu yaptığına mı rol demeliyiz, teşekkürler. (:

#7 - 13.12.2020 16:17
Karşılıklı uzlaşılarak şikayetler geri çekildi. Konu arşive taşınabilir.

#8 - 13.12.2020 16:17
Şikayet kapatıldı.