Konu: Aram_Datev [Silahının gitmemesi için rolden /q // GBİ kural ihlali]  (Okunma sayısı 276 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.12.2020 03:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Aram_Datev / Bulamadım

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Brian_Lupertazzi @reguem // Dmitry_Mandelow @PuffyDuffy //  Geowan_Godsarvant @CemNiksarlı

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.12.2020 01:01

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

7-) GÜVENLİ BÖLGELER

Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez. Bu güvenli bölgeler aşağıda listelenmiştir:

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi bizi korkutmak için silahını çekiyor ve havaya ateş açıyor ancak orası 1.si Güvenli bölge güvenli bölge kural ihlali yapıyor 2.si polislere ihbar verdik kişi polisleri görünce silahı gitmesin diye /q atıyor ve kaçıyor her türlü silahı gidecekti polis gelince ancak silahı gitmesin diye direk /q atıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin rolden kaçtığı için role devam edilseydi eğer üstünde silah ile yakalanıp silahı alınacaktı direk silahının alınıp direk hapise atılmasını ön görüyorum şimdiden teşekkürlerimle.

#2 - 13.12.2020 03:27
Benn Brian Lupertazzi ve şahitliğimi onaylıyorum polis gelince şahıs silahı vermemek için kasıtlı olarak /q çekti

#3 - 13.12.2020 05:24

#4 - 13.12.2020 12:16
NOT kişi kendi isteği ile karakterini banlatmış diğer hesaplarıa aktarımı yapıldı lütfen onu da araştırırmısınız @Flexman

#5 - 13.12.2020 17:17
Kişi yasaklandı.

Şikayet kapatıldı.