Farklı sunucularda uzun süre kadın rolleri yaptım. Kadın rolleri hakkında, "Kadınlar kötü rol yapıyor." "Kezban Rollleri." yapıyorlar gibi bir çok tepki görüyorum. (Bana karşı değil, genel forum tepkileri) Bu tepkileri bir kenara bırakıp şunlarla her gün karşılaştığınızı düşünün. "Merhaba taltım. Tatlım bu gece takılalım mı? Bunları kendin çalışıp mı aldın? Yoksa kalçarını mı pazarlıyorsun? Hey, tatlım gece bana eşlik etmek ister misin?" İnsanların kafasında "Amerikada rol yapıyoruz movuk herkes istediği gibi davranır." diye bir kafa yapısı var. Ama bilmiyor ki orda da bunların bir suçu var. Evet kadınlar rahat ama hepsi fahişe değil. Son bir kaç haftadır sunucuda kadın rollerine geri döndüm. Açık konuşmak gerekirse, 2 kelimeyi bir araya getireyemeyen, rollerde çoğu zaman sıkıldığım için alt-tab attığım bir kitle var sunucuda. Çünkü konuşmak bilmiyorlar, daha önce hiçbir kadınla muhabbet etmemiş 15 yaşındaki çocuğa bir kadın verince. Eline şişe alıp, doğruluk mu cesaretlilik mi oynuyalım falan diyor. Bundan 1.5 yıl önce bir sunucuda kadın bir karakter yönetiyordum. Örnek olması açısından anlatıyorum bunu. Karşımdaki karakterin inancı Deizm'di bende Agnostik bir karakter yönetiyordum. Dinler tarihi hakkında çok tatlı bir rol dönmüştü aramızda. Şuanda bunları bırakın konuşmayı, role döktüğümüzde utanmasa ben Müslümanım diyecek bir rolcü kitlesi yetişiyor. İşin garip kısmı da bu insanlar kendinin iyi rol yaptığını falan sanıyor. Burada kimseye sallamıyorum, herkesin rolü kendine. Sadece yapılan rolün daha realistik olmasını ve eski tadı geri almak istiyorum. Açık konuşayım, "Adabıyla yapabilen yok" diyip kestirip atmanız hiç hoş değil. Adabıyla erkek rolü yapan oldu mu ki? Kadın karakterler rolleri ile ön plana çıkabilsin.