0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bir reklam ve tanıtım şirketinde 9-5 çalışıyorum, onun dışında evde de freelance altyazı işi yapıyorum, yemek yiyorum, ders kayıtlarımı izliyorum, evde sporumu yapıyorum, bir şeyler izliyorum derken gün bitiyor zaten
Alıntı yapılan: Peritowski - 12.12.2020 00:56bir reklam ve tanıtım şirketinde 9-5 çalışıyorum, onun dışında evde de freelance altyazı işi yapıyorum, yemek yiyorum, ders kayıtlarımı izliyorum, evde sporumu yapıyorum, bir şeyler izliyorum derken gün bitiyor zaten Evde spor mu? Yaklaşık 1.5 senedir aktif olarak fitness ve body building ile ilgileniyordum. Şu karantina olayları çıktığından beri evdeki dumbelleri elime almak zulüm gibi geliyor. Salonlar kapalı değil fakat bu dönemde gitmeyi pek sağlıklı bulmuyorum. Gerçekten taktir ettim eğer bunu başarabiliyorsan. @Peritowski
Merak ettiğim bir konu. Boş zamanlarımda genelde Vice'da rol yaparak geçiriyordum. En azından karantina döneminde güzel bir aktivite oluyordu. Sunucu kapanınca ufak bir boşluğa düştüm. Siz neler yapıyorsunuz merak ettim. Ben bu zamanı The Witcher 3 oynayarak geçiriyorum. (Hayatın sa-mp olmuş. Sosyalleş diyenler gelmeden.)Spoiler: GösterGizle
Call of duty modern warfare serisine en baştan başlayıp 5. defa veteranda bitirdim... Yardım edin.