Konu: kippin ve csgo faceit  (Okunma sayısı 451 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.12.2020 18:23
buraya csgo faceit videolarımı atacağım, like yorum atarsanız çok mutlu olurum teşekkürler. Her hafta yeni video atıyorum bu arada

Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Xmasss,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 11.12.2020 18:36
faceit 1lvl? spraylar göz kanatan cinsten
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 11.12.2020 19:28
faceit 1lvl? spraylar göz kanatan cinsten
4 lvl evet en kötüsü olmakj icin cabaliorum
« Son Düzenleme: 11.12.2020 20:09 Kippin »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 12.12.2020 01:08

yeni video
« Son Düzenleme: 12.12.2020 01:10 Kippin »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 12.12.2020 01:49
Spraylerini biraz daha geliştirmen gerekiyor, mouse hassasiyetini 0.8 tarzı yapıp ayarlardan ivmeyi açarak daha etkili sprayler yapabilirsin, ne kadar ivmeli aşağıya indirirsen mermilerin o kadar isabetli olur. Pre-fire atarken aimini koyduğun yerler sürekli vücut bölgesi, crosshairini biraz daha yukarda tutmalısın, spraye vücuttan değil kafadan başlaman her zaman daha iyi seçenek olur, vücuda vurduğun -15 hasardan çok kafaya vurduğun -98 veya tek atmak her zaman daha iyi olur senin için, bu dediğim prefire, aim koyma, hassasiyetler için falan DM sunucularında falan alıştırma yapabilirsin.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 12.12.2020 01:54
Spraylerini biraz daha geliştirmen gerekiyor, mouse hassasiyetini 0.8 tarzı yapıp ayarlardan ivmeyi açarak daha etkili sprayler yapabilirsin, ne kadar ivmeli aşağıya indirirsen mermilerin o kadar isabetli olur. Pre-fire atarken aimini koyduğun yerler sürekli vücut bölgesi, crosshairini biraz daha yukarda tutmalısın, spraye vücuttan değil kafadan başlaman her zaman daha iyi seçenek olur, vücuda vurduğun -15 hasardan çok kafaya vurduğun -98 veya tek atmak her zaman daha iyi olur senin için, bu dediğim prefire, aim koyma, hassasiyetler için falan DM sunucularında falan alıştırma yapabilirsin.
dpi 400 sens 2.5 kafadan spray yapmam gerektiğin biliyorum, öneri için teşekkür ederim oyunu 2 aydır oynamıyorum yeni yeni tekrar alışıyorum bu arada DM sunuclarından ziyade bot vuruyorum daha çok eyw öneri için
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 12.12.2020 01:56
dpi 400 sens 2.5 kafadan spray yapmam gerektiğin biliyorum, öneri için teşekkür ederim oyunu 2 aydır oynamıyorum yeni yeni tekrar alışıyorum bu arada DM sunuclarından ziyade bot vuruyorum daha çok eyw öneri için

Faceit sunucuları genelde 128 tick oluyor, aim geliştirmek için açtığın aim_bot haritası 64 tick olarak ayarlandığı için böyle kasılanlar genelde zorlanıyor, refleksleri falan tick farkından yavaş oluyor. DM sunucuları her açıdan ( refleks + aim geliştirme, daha akıcı oynama ) daha yararlı oluyor, yine de bot vuracağım dersen aim_bot'un tick ayarlarını değiştirebilirsin
Like
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Kippin,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 12.12.2020 01:58

Faceit sunucuları genelde 128 tick oluyor, aim geliştirmek için açtığın aim_bot haritası 64 tick olarak ayarlandığı için böyle kasılanlar genelde zorlanıyor, refleksleri falan tick farkından yavaş oluyor. DM sunucuları her açıdan ( refleks + aim geliştirme, daha akıcı oynama ) daha yararlı oluyor, yine de bot vuracağım dersen aim_bot'un tick ayarlarını değiştirebilirsin

tekrardan öneri için tşk toxic davranmadığın için ayrı tşk yapcam bunlari
100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Vigilante,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 12.12.2020 08:49
Neden böyle bi cs klanımız vardı bilmiyorum ama çok aptalca zevk alıyorduk BacıT'ı herkes hatırlamaz. (Açılımı ayıplı) fotoğraf 2.5-3 yıllık bu arada tarihine baktım.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 12.12.2020 09:41
Tavsiyeler hoş ama hiçbirinin yararlı olacağını sanmıyorum, counter strike bana kalırsa oynadıkça öğrenilecek bir oyun bir insan hiçbir zaman hayatını bu oyuna gömmeden iyi olamaz. "Mouse ayarlarını 0.8 yap." gibi şeylerin hurafe olduğunu düşünüyorum, mouse ayarlarım konusunda hiçbir fikrim yok ancak zamanında 40 vurduğum maçlar oldu. Teoride hiçbir şeyi çözebileceğini sanmıyorum, pro sunucularının ortamı iyi oluyor oralara göz at. Pro sunuculara alıştıktan sonra faceit sana daha kolay gelir, tick olayları gerçekten etki ediyor. Yapabileceğin en iyi alıştırma yaklaşık yarım saat 1 saat FFA DM girip kdanı 1in üstünde tutmaya çalışmak, hayatını countera gömmüş birisi olarak söyleyebileceklerim bu, kötüyüm diye düşünmene gerek yok 200 saat oynadığım zamanlarda silver 1dim, 300 saat sonunda keleş oldum zamanla 20 30 vurmaya başlarsın.

Steam linkimi bırakıyorum belki ileride yüklerim, eklersen beraber oynayabiliriz.

https://steamcommunity.com/id/wallorannn/
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok