Konu: [09.12.2020 Damian Cody - William_Jackson - Jemarcus_Fremont ] DM - Agresif Rol  (Okunma sayısı 404 defa)

#0 - 09.12.2020 21:41

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Damian Cody ( @acizseytan )    William_Jackson ( @CheffOfficial )    Jemarcus_Fremont ( @brookside )
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jonathan Huang - Wayne Tong  @vor Danny Lang @metefetamin

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Ekran görüntülerinde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM - Agresif Rol

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: ChinaTown'un girişinde takılıyordum. Oyuna geri dönüş yaptığımda mekanlarımızdan birinin kapısının önünün kalabalık olduğunu gördüm. Olaydan hiç bir haberim yokken "Yardımcı Olayım" dediğim anda saldırmaya başladılar. Ardından arkadaşları ayırdı. Olayı çözümlemek için başkanımızı aradığım da bu sefer adam çağırdım zannedip tekrar saldırarak bayılttılar. Olay ne hiç bir bilgim yok fakat arkadaşlar DM ye yer arıyor gibiler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Tek bir isteğim var cezaların süreleri yükselsin. Birliği açtığımız günden beri durduk yere sataşıp kavga çıkartanların haddi hesabı yok lütfen ceza sürelerini yükseltin.

« Son Düzenleme: 09.12.2020 21:43 GoldenHorn »

#1 - 09.12.2020 22:09
Şaihtliğimi onaylıyorum.

#2 - 09.12.2020 22:25

Selamlar, Jemarcus Fremont.

Beni ilgilendiren yerler için savunma yapacağım. Wayne karakteri IC'de kız arkadaşıma hakaret etti, ben de ona ettim ve brawl başladı. Buraya kadar sıkıntı yok. Oraya Wayne ile beraber geldin, arkadaş olduğunuz belli oluyor.

Arkadaşın orada dayak yiyor, sen telefonunu çıkartıp adam çağırıyorsun. Amacın olayı çözümlemek falan değil kardeş, olayı çarpıtma. Adam çağırdığını gördüğüm gibi emote vererek seni indirdim. Zaten çağırdığın kişi gelince bize saldırıyor.

Alıntı
Olayı çözümlemek için başkanımızı aradığım da bu sefer adam çağırdım zannedip tekrar saldırarak bayılttılar
Aslında burada kendin söylüyorsun, kavganın ortasında adam çağırdığını zannetmemiz çok normal.

Ayrıca bana DM'ci diye söylemlerde bulunamazsın, profilime girersen 668 iletiden 600 iletinin rol ssi olduğunu görürsün. Birde ceza süresinin yükselmesini istiyor adama bak :D gerçekten gülünç.

#3 - 09.12.2020 22:32
Ben Damian Cody olarak şunları söylemek istiyorum, Arkadaş gelip küfür etti burası benim bölgem gibisinden benim 2 çete üyesi arkadaşım adama sataştı ben araya girdim küfürleşme başladı ve aradayken adam emote verip saldırdı yani bana saldırdı hem rolsel hem sistemsel daha sonra ayağına atladım emoteye uymayıp mekana girip çık yapmaya başladı daha sonra çekik gözlü başka biri geldi karakter bunun siniriyle ona 2 tane vurdu sistemsel  arkadaşları ayırdı daha sonra birini aradığında ister istemez tüm çete üyeleri panikledi ve adamı sistemsel bayılttık daha sonra gelen kişi bize saldırdı onuda bayılttık, /do Çinli 100 çalışan vardır. /do Çinli çalışanlar sopayla dışarıya çıkar. Tarzı emoteler verdiler sistemsel olmayan biz bunada uyduk onların bölgesi diye ve korkup kaçtık, hiç bi şekilde suçlu olduğumuzu düşünmüyorum suçlu biri varsa emoteye uymayan, rolde sürekli /b kanalından konuşan kişidir.

@acizseytan'ın savunması.

#4 - 09.12.2020 23:04
Öncelikle kız arkadaşına hakaret konusundan başlıyayım ben herhangi bir şahsa edilen hakaret göremiyorum. ikinci bir konu ise telefonla adam çağırma , Arkadaşım sizinle kavga ederken orda  telefonu kapattıktan sonra size saldırmak yerine bekliyorum. En son gelen arkadaş geldiğinde ise herkes yerde olduğu için haliyle size saldırıyor. 600 Küsür iletinin olması seni mükemmel bir rp ci yapmaz sadece forumda ki aktifliğini gösterir. Ceza sürelerinin artmasının istemem size özel bir şey değil sunucuda genel anlamda rol bilmeyenlerin sayısı çok yüksek olduğu için adam aracı çalıp gidiyor nede olsa 60dk yatar çıkarım kafasındalar bunların önüne geçilmesi amaçlı.

Aciz Şeytan'ın savunması için de
  Karakterinizin çok sinirli olup olayla hiç bir ilgilisi olmayan insanlara saldıracağı anlamına gelmez. /b Kanalını bir ara ben kullandım ortam sakinleştikten sonra 4 kişi olduğunuz için /b den bana neden saldırdınız sormak istedim. Buna göre şikayetimi açacaktım. Gereksiz polemiğe girmeye gerek olmadığını düşünüyorum savunmalarınız bu kadar ise admin kararı bekliyebiliriz.

#5 - 09.12.2020 23:33
Alıntı
Öncelikle kız arkadaşına hakaret konusundan başlıyayım ben herhangi bir şahsa edilen hakaret göremiyorum.

Sana adam topladığın için saldırdım, onun haricinde bir şey yapmadım. Savunmam bu kadar, yönetici kararını bekleyebiliriz.

vor

*
v2 Oyuncusu
#6 - 09.12.2020 23:54
Konuda ben de varım. Aptal denildiğinde herkese saldırıyor musunuz?

#7 - 10.12.2020 01:36
Konuda ben de varım. Aptal denildiğinde herkese saldırıyor musunuz?
Öyle bir şey yapmadık kardeş, konuyu farklı yerlere çekme. Bende sana küfür ettim ve olay öyle gelişti. Yani aptal dediğin an suratına yumruğu geçirmedim.

#8 - 10.12.2020 15:17
Öncelikle geldiğim de neden saldırdığımı açıklayayım, olay hakkın da hiçbir fikrim yok China Town yakınlarında arkadaşımın evinin dekorasyonu için yardıma gitmiştim, daha sonra telefonum çaldı ve acil gel dendi, oraya vardığım da iki arkadaşımdan biri yerde yatıyordu hatta geldiğim de ne olduğunu bile anlayamadım, Wang'ı da dövdüğünüzü görünce haliyle saldırdım ve korumaya çalıştım. Nitekim daha sonra ssleri okuduğum da "Yardımcı olayım?" yazan birine saldırdığınızı görüyorum, bunun DM dışın da nasıl bir açıklaması olabilir anlam veremedim? Evet kesinlikle jail süreleri arttırılmalı. "/do çinli bir grup sopalarla sokağa indi" diye emote verildi ve sunucudaki senaryoya uygun bir do bu, China Town'un senaryosunu okursanız anlayacaksınızdır.
« Son Düzenleme: 10.12.2020 15:19 Metamfetamin »

#9 - 10.12.2020 16:15
Alıntı
Nitekim daha sonra ssleri okuduğum da "Yardımcı olayım?" yazan birine saldırdığınızı görüyorum.
Demiş olabilir. Telefondan birini arayıp, "Acil mahalleye gel" diyene kadar kimse ona bir şey yapmadı.