Konu: Stanley_Vagabond - DEATHMATCH  (Okunma sayısı 226 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.12.2020 21:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Stanley_Vagabond - @Thomp

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:  SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: DM

Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Oyuna yeni girmiştim ve vuruldum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşa şikayet açmayacaktım karşılık verecektim ama NC atmış, sanırım nc atmadan bi öldüreyim demiş.

« Son Düzenleme: 08.12.2020 21:23 King31 »

#1 - 09.12.2020 07:47
Savunma yapmalısınız. @Thomp

#2 - 09.12.2020 09:35
Dün ben şahısa bahsettim fakat pm kapattı. Dün Adana'daydım, kuzenime rp oynaması için şifremi verdim fakat böyle bir şey olacağını bilmiyordum. O Shotgun satılacaktı zaten benim ona izah etmeme rağmen kullanmış kuzenim adına özür diliyorum bu seferliğine affedin iyi çalışmalar  :)

#3 - 09.12.2020 09:41
19-) HESAP PAYLAŞIMI VE TRANSFERİ

Size ait olan hiç bir hesap transfer edilemez ve başkasıyla paylaşılamaz. Şifrenizi başkasıyla paylaştığınız taktirde iki kişinin kullandığı hesaplar yasaklanır, buna ekstra kişinin başka kullandığı hesap varsa onlarda aynı şekilde yasaklanarak platformdan uzaklaştırılır. Kardeşiniz ile aynı hesapta oynamak veyahutta arkadaşınızla bu kabul edilemez. Hesabınızın çalınması durumunda sorumluluk size aittir. Bunun için öncesinde önlem olarak başka platformlarda kullandığınız şifreleri kullanmamanızı tavsiye ediyoruz.

CEZASI: Yasaklanma/Platformdan uzaklaştırma.

#4 - 09.12.2020 09:45
Evet, bir hata yaptım ama dediğim gibi. DM atan ben değildim. Yetkili kararı ile jail yiyeceğim. @Flexman

#5 - 09.12.2020 09:46
Şifremi vermedim, sadece oynaması için bıraktım. Yaşı küçük diye. Gereken cezayı çekmeye hazırım @Flexman

#6 - 09.12.2020 12:29
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi. Kendi bilgisayarınız üzerinde yapılan her işlemden, her olaydan ne olursa olsun sorumlu siz tutulursunuz. Bu yüzden DM kapsamında cezalandırılacaksınız. Cezanız yeni karakterinize atılacak.

Şikayet kapatıldı.
« Son Düzenleme: 09.12.2020 12:37 Scealten »