|  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ricardo_Pellegrini + @Kata$ura -- Giovanni Volante + @Mindlees Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gary_Nroson Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.12.2020 + 20:51 |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: SÜREKLİ ROLEPLAY
Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.
CEZASI: Hapis.
POWERGAMING
Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.
Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.
Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.
CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.
N/A
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ben, Jimmy_Layton olarak Palomino Creek kasabasında balık tutuyordum, telefonum çaldı ve açtım. Beni arayan IC olarak kardeşim ve adamımdı. Mahalleye gel dedi, bende kasabada balık tutuyorum birazdan geleceğim dedim, mahallede beni kovalıyorlar dayak diyorum dedi hızlıca geliyorum dedim ve aracıma binip mahalleye gittim, şikayet açtığım iki şahıs ben gittiğimde Gary'e saldırıyorlardı, aracımın motorunu kapattım, brawl emotemi verdim ve şahıslara saldırmaya başladım. Kas gücüm 17, dayanlıklığım 7 olduğu için şahısları rahatlıkla yere düşürerek yaraladım. Şahısları yaraladıktan sonra Gary'i kaldırdım. Şahısların yanına gittim ve emotemi vererek şahısların kafasına vurdum. Kas gücüm 17 olduğu için şahıslar rahatlık ile bayılması gerek fakat şahıslar Sürekli RP yaparak ve PowerGame yaparak araçlarına bindiler ve gittiler. Gerekli SS'lerimi aldım ve daha fazla uğraşmadan şikayetimi açıyorum. Şahıslara karşı emote verdikten sonra bunu /do'dan da belirttim fakat role uyum sağlamadan devam ettiler. Şahısların ceza almasını taleb ediyorum. İyi forumlar, iyi günler.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ek açıklamalar(varsa): Şahısların ceza almasını taleb ediyorum. İyi forumlar, iyi günler.