Konu: [7.12.2020] Heulwen_Reiter  (Okunma sayısı 104 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.12.2020 19:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Heulwen_Reiter @Pasha

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Tommy McWilson @Nasmier

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 7.12.2020 / 22.43

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Heulwen_Reiter adlı karakteri tutukladıktan sonra departmana getiriyoruz, video'nun başında görüldüğü gibi şahıs kendisi direkt asansöre biniyor ve ortadan kayboluyor, katlara göz attığım sırada çatı katına geldim ve dışarda beyaz bir Buffalo ve Heulwen Reiter'e benzer bir karakter gördüm, videoya almak için çatıdan atladım ve şahısların isimleri de belli oldu. Toparlarsak Heulwen çatıya kaçıp relog atmış (kelepçesinin çözülmenin başka yolu yok) ve arkadaşını çağırıp ya da yoldan geçen bir Buffalo'ya atlayıp kaçmış.

(Yapılması gereken rolü yaptık Flexman yetkilisi sayesinde, normalde şikayet açmam çok nadirdir fakat buna göz yummak istemiyorum)

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 08.12.2020 19:29
Evet, şahitliğimi onaylıyorum. Kişiye PM'den nerede olduğunu sormak istediğim zamanda da beni tersledi. Ayrıca bu durumda, MIX olarak değerlendirilebilecek bir durum da söz konusu, arkadaşının onu gelip alması şans eseri olamaz diye düşünüyorum. Jail atılmaması ve kişiyle arkadaşının Rol destek ünitesine alınarak desteklenmesi taraftarıyım.

#2 - 08.12.2020 20:22
Merhaba,

İlgili karaktere o sırada gerekli uyarı yapılıp rol devamı sağlandı, kendisi de rol desteğine alınacak. Bildiri için teşekkürler.

Şikayet kapatıldı.