İki kişi ortamda konuşuyorduk ve sürekli peşimizden geliyordun, brawl rolü istediğin belliydi bende sana o yüzden agresiflik tasladım sonra daha çok takip etmeye başlayınca karakterde küfür etti. Kendi aramızda sohbet ediyoruz ve sürekli arkamda beliriyorsun, takip edip rollerimizi baltalıyorsun. Karakterin dibine girdiğinde de karakter rahatsız olup böyle bir rol sergiliyor. Her hangi bir şekilde sana vurma gibi bir durum söz konusu değil. Seni kimse takmıyor ve sen hala arkama geçip
Dostum diyorsun bundan da rahatsız oluyorum küfür ediyorum. PM rahatsızlık dediğin yere gelirsek, senin için rehber talep edeceğimi söyledim her hangi bir şekilde seni düşürmedim kendinden eminsen istemiyorum diyebilirdin. Sen sürekli tüm insanlara bulaşıp milletin rollerini baltalıyorsun, artı olarak zaten biz seninle İC olarak düşmanlığımız vardı sen beni hala takip etmeye başlayınca ben de küfür ettim. Beni hala takip ediyorsun bende sana dirsek ile karşılık veriyorum ve sende gece gece istediğin
BRAWL istediğin için saçmalık yaparak dalıyorsun. Hala takip ettiğin için sana bir kez vuruyorum ve sende direk hazır bir emote ile bana saldırıyorsun brawl rolü yapmak istemdiğim için bisikletime binip yola devam ediyorum. Emotelere bakılırsa zaten brawl istemediğim belli oluyor ve İC olarak hala beni çağırıp kavga istiyorsun.
Saat dilimlerine bakılırsa zaten belli oluyor, hiç bir şekilde brawl istemiyorum ve arkadaş canımı çok düşürünce bisikletime binip ilerliyorum.