Evet geri verecektim ve 1 hafta bende dursun 1 hafta onda dursun diye anlaştık loglardan bakılabilir mesaja nasılsa ortağız ya kendisi de yazmış. Sonra kişi IC ihanet etti ve polise sattı, mekana polisler gelince işyerini kilitleyip kaçtı. PD kendisini aldı sonra biz IC şikayet edince OOC olarak tehditler savurmaya başladı tamamen ic olan bir olayı ooc a taşıdı ooc olarak kendisine güvenimi kaybedince mekanı da borcunu verince vereceğimi söyledim çünkü kendisi de dolandırabilirdi ve aşağıdaki attığım ss de böyle bir pm atan kişiye OOC olarak mekanı borcunu vermeden vermek ne kadar doğru olur? Zaten kendisi de demiş ortak aldık diye. Aşağıdaki attığım ss de hem IC'yi OOC'a taşıyor hem de tehdit ediyor. Bende OOC tehdit ve MİX cezalarından ooc hapse atılmasını talep ediyorum, loglara da bakılabilir ve borcunu verdiğinde IC olarak mekanı teslim edebilirim.
1. 1 Hafta sende dursun, 1 hafta bende dursun olayını hiçbir şekilde kabul etmedim.
2. Konumuzla alakası olmayan bir olay, burada konu başka.
3. Borcu vermem ve kendisini dolandırmam mümkün olamaz. Çünkü mekan şuan onda, mekanı bana ortaklıktan doğan alacağı karşılığında sistemsel satabilir.(23.000) Burada dolandırıcılık mümkün değil.
4. Kendisine oyuna girmesini mekanı vermesini alacağını ödeyeceğimi söylüyorum fakat dikkate almıyor.
5. Bahsettiği diğer konularla konumuzun alakası olmadığını tekrar hatırlatmak isterim.