Konu: Sokak Sahibi SALAZAR  (Okunma sayısı 780 defa)

#0 - 08.12.2020 05:09

Kişisel Bilgiler: Joshua Salazar | 18.09.1994 | Tijuana / Meksika | Dil: İngilizce / İspanyolca | Din: Hristiyan / Katolik | Cinsiyet: Erkek | Burç: Başak | Medeni Hali: Bekar 
Fiziksel Bilgiler: Boy: 1.86 | Kilo: 80 | Saç: Siyah | Göz: Kahverengi | Sakal: - | Yara İzi: Sol üst kolda 15-16cm'lik bir dikiş yarası | Dövme: Boynunda "Original Gangster" / Sağ gözünün altında "14" / Vücutta Norteno kültürünü temsil eden bir çok dövme.

Jalisco Yılları

[size=100pt]_______[/size]
---

İlk defa kendimi mermi sayarken bulduğumda henüz on bir yaşındaydım sanırım. Bir şeyler yolunda gitmiyordu, her gün farklı bir çatışmanın içinde büyüyordum. Jalisco'nun kenar semtlerinden birinde, harabe evimizin çatısı altında her akşam ısınmaya çalışıyordum. Sokakta Alejandro'nun oğlu olarak çağırılıyor, Nuestra Ailesi'nin Jalisco setinde çok fazla iş görüyordum. Babamın güneyli sıçanlar tarafından infaz haberini aldığımda henüz on altı yaşındaydım. Mahallemin yerlileri tarafından cenazesine bir çok katılan olmuştu. Babam tam bir orijinaldi, sokakta saygı duyulan ve mahallenin tüm labaratuvar işlerini karşılayan adamdı. On altı yaşımdayken sokaklarda babasız, ama bir o kadar da namını salmış bir serseri olarak büyümeye devam ediyordum. Jalisco'nun denize uzanan kısımlarında, ara sokaklarda torba tutarak hayatımı geçindiriyordum. Annem ve bakmam gereken bir kardeşim olduğunu unutmadan her akşam eve erken girmeye özen gösteriyordum. Mahallemizin başındaki çeteciler, babamın intikamının alındığını söylediklerinde hala on altı yaşımı doldurmamıştım. Gözlerim açılmış, daha da kinci bir yapıya bürünmüştüm. Mahallede babam yüzünden her daim diğer serseriler tarafından saygı görsem de asıl namımı BigPac ile yaptığım vurgunlarla sağlamıştım. Jalisco'nun yine kıyı kesimlerinde bir gece üçte Sureno yetmelerini bıçaklayıp, ellerinden aldığımız üç kilo kokaini mahalleye indirince o zaman bir orijinallik yoluna girmiştim. Mahallemizin başındaki Ricardo gözümdeki ışığı görmüş olmalı ki bana her seferinde fırsatlar tanımıştı. Okulu bırakmak istediğimde beni döverek zorla okula göndermiş, özellikle kimya derslerinden düşük aldığımda çekmediği fırça kalmamıştı. Amacını şimdi daha iyi anlıyorum, beni büyük bir yola sokmuştu. Bazı akranlarım hala torba tutarlarken ben Ricardo ile görüşmelerde başını bekler, laboratuvar gezintilerine katılır, mahalleye giren çıkan paranın trafiğini kontrol ederdim. En yakın dostum BigPac'in yanımdan ayrılışında henüz on yedi yaşındaydım. Eksiklik sebebiyle Tijuana setine gönderilen on kişilik ekip arasında yer aldığında çok fazla eksik kalmıştım. Bir laboratuvarda kokain yapımını izletmeye başlamıştı bana Ricardo. Kimya dersinin önemini iyice kavramıştım laboratuvar ortamını görünce. İşte ben o yolda gözüm kapalı yürümeye başlamıştım, o yolun sonunda neler olacağını bile bile yürüyordum.

---

Zehir

---

Evet evet, bana zehir derler. Laboratuvarda kendimi geliştirmeye başlamıştım. Kokainin yapımına geceler boyu uğraşmış, çıkarttığım malların saflık derecesini yüzde yetmişe kadar ulaştırabilmiştim. Ricardo'nun tam bir orijinal olduğunu ben okulu bırakmak isterken, beni döve döve okula göndermesinden ve kendisine yeni bir kimyager yetiştirmesinden anlamak gerekiyor. Bir çocuğu okula gönderirken bile kendi setinin çıkarlarını düşünen bir adam Ricardo. Mahalleden satın alınan bir çok malı üreten insan haline gelmiştim. Kazandığım paralar büyümüştü, hiç bir zaman mahalleden çıkıp lüks bir eve geçemesem de evimin çatısını onarmam bile bir gurur kaynağıydı. Nuestra kuralları içinde büyüyen bir çocuktum, beni mahallem acımasız hale getirmişti. Çocukken okulda çokça kavga etmeme rağmen, özellikle çocukların suratlarına vurmamaya özen gösterirdim. Mahallede suratlara vurmayı da, kemik kırmayı da çokça öğrenmem gerekti. Zaman ilerledikçe laboratuvar ortamında daha çok zaman geçirmeye başlamıştım. Yanımda çalışan serserilere işi öğretmeye başlamış, cidden tam bir kimyager havasına bürünmüştüm. Nuestra Ailesi'nden ilk defa bir infaz görevi aldığımda on sekizimi doldurmuştum. Setimize ihanet eden bir Orijinal Gangster için çıkan bu kararda açıkçası bıçak ya da silah kullanarak öldürmek beni ürkütmüştü. Yaptığım bir planla adama çok yüksek dozda kokain içirerek infaz görevini başarıyla tamamlamıştım. Adamın cenazesi kaldırıldıktan sonra ismim Zehir olarak kaldı. Aldığım görevlerde kendi ürettiğim kokaini kullanarak bir çok kişiyi zehirledim. Bir pişmanlık hikayesine kapı açmıyorum, Nuestra Ailesi için yapılan her işte adımın olmasından gurur duyuyorum.

---

**Hikaye karakter ağzından, IC bir şekilde Vice şehrine geldikten sonra günlük tarzında yazılmıştır. Yazılmaya devam etmektedir.**

Hikayede geçenler: @weedGod

« Son Düzenleme: 16.12.2020 09:30 itznigga »
100
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
itznigga, weedGod,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 08.12.2020 05:09
M  Ü  Z  İ  K

Califaz: GösterGizle

Norteno: GösterGizle

North Side: GösterGizle

It Ain't A Game To Us: GösterGizle

Hotboi: GösterGizle

100
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
itznigga,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 08.12.2020 05:09
rez*
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
itzniggaFedaisi, cimbom1905,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 08.12.2020 05:10
Önlerden, rez.  :)
Like
4
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
itzniggaFedaisi, itznigga, cimbom1905, bhadmoney,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 08.12.2020 05:13
iyidir iyiiiiii
Like
3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 08.12.2020 05:13
#REZ  "Zehir geliyor vaziyet alın!" -Carlo Umberto Diaz                                                         
Like
3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 08.12.2020 05:15
rez alalım, kral çar geliyor başarılar  :) :)
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
itznigga, cimbom1905,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 08.12.2020 08:25
Zehiiiiirrr  :o ilk sayfa yorumu satılık  8)
Like
3
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
itznigga, cimbom1905, Celik,
Tepki yok
Tepki yok