Konu: [06.12.2020] Robert_Knight DM (RK ihlali)  (Okunma sayısı 453 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.12.2020 00:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Robert_Knight @r3nZZers

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.12.2020 - 21.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmatch - RK İhlali

Bir çatışma olduysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 8 saat geçmeden tekrar çatışmaya giremezler.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sokağımızda normal rol çevirirken birden RedLine hunters birlik üyeleri hooduma baskında bulundular. Vurulduktan bir kaç saniye sonra tekrar vuruldum. Ardı ardına toplam 300 saniyelik baygınlık süresi geçirdim. Ekran görüntüsünde ortada her şey.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 07.12.2020 00:10 axelerboss »

#1 - 07.12.2020 05:42
On iki(12) saat içerisinde savunma yapmanız gerekmektedir. @r3nZZers

#2 - 07.12.2020 15:18
DM den başlayayım:
Herhangi bir DM ihlali bulunmuyor zaten kendiside biliyor birliklerimiz daha önce bir çok kez karşı karşıya geldi, açtığın şikayette size ateş etme sebebimiz birlik üyelermizden olan Nina_Sharwyn ( @StarDusTurK ) 'a ateş etmeniz kendisi bana gelip bunu ic olarak belirtti bizde karşılık verip ateş eden arkadaşı kaçırdık.

Kanıtlar:

RK olarak adlandırılan ihlal:
İlk ateşten sonra polis ihtimaline karşı bölgeden uzaklaşıp geri geldik  ve o sırada    
James Alcacer( @axelerboss ) ayakta yaralı rolu yapmadan takılıyordu sona bizi görünce koşarak eve gitti.
daha sonra ben içeri girdim içerideyken kendi ss inde de gözüküyor "orospu çocuğu" yazdı bende direk sıktım.

#3 - 07.12.2020 15:30
Emotemi vererek ağır bir şekilde ev içerisine saklanıp rolüme orada devam ettim. Chatlogumda her şey ortada. Gelipte bir daha o an yaralı rolü gerçekleştirirken baygınlık yaşatamazsın. Savunman bu kadarsa yetkili kararını bekleyelim.
« Son Düzenleme: 07.12.2020 15:37 axelerboss »

#4 - 07.12.2020 16:12

Fotoğrafa ve videonun ilk sahnesine baktığımda bu şekilde değil.

#5 - 15.12.2020 13:19
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi. Kanıtlara bakıldığı zaman Robert karakterinin kişiyi dört dakikada iki kez vurduğu görülüyor. Bu da çatışma kural ihlaline giriyor. Bir kişi role uymuyor, yaralı rolü yapmıyorsa onu vuramazsınız. Gerekli kanıtlarınızı alıp şikayet oluşturun. Bunların sonucunda Robert Knight karakteri Çatışma Kural İhlali kapsamında cezalandırılacak.

Şikayet kapatıldı.