Konu: Nikola_Martin,Heinz_Robert / İL-LEGAL KURALI  (Okunma sayısı 537 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.12.2020 21:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Nikola Martin @Tuson / Heinz Robert. @sezer12350 N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı:@Dola @barometri

N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:20:00 06/12/20 N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:İllegal Legala sığınamaz

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Şimdi ilk öncelikle Nikola Martin,Sergio Holman ve Heinz Robert bizim özel mülkümüze gelip ateş açtılar ve bende onlara karşılık uziyle drivby atıp kaçacaktım fakat ''Heinz''adlı arkadaş polise haber etmiş ve ''Nikola''adlı arkadaşta beni tarif etmiş. N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
[/url]
N/A

Ek açıklamalar(varsa):Uzimin geri verilmesini istiyorum ve şahısların jail yemesini. N/A

« Son Düzenleme: 06.12.2020 21:40 DenizDede47 »

#1 - 06.12.2020 21:41
Şikayet edilen forum isimleri: @sezer12350 @Tuson

Şahit karakterler: @southliberty @barometri @Pasha
« Son Düzenleme: 06.12.2020 21:44 DenizDede47 »

#2 - 06.12.2020 21:42
Nikola ve Heinz karakterinin şikayet ettiğini doğrulayabilirim. Legal olduklarını belirtmişlerdi sorduğumda.

#3 - 06.12.2020 21:49
Şahitliğimi onaylıyorum. Bu şahıslar İllegaldir.

Kanıtlar; https://hizliresim.com/9FlXdw https://hizliresim.com/RkKOeK

#4 - 06.12.2020 21:52
Jimmy_Layton olarak : Şahitliğimi onaylıyorum, arkadaşımın silahı geri verilmesi ve şikayet edilen oyuncunun ceza almasını taleb ediyorum.

Teşekkürler, iyi forumlar.

#5 - 06.12.2020 23:11

#6 - 07.12.2020 02:55
Öncelikle Merhaba, Şunu söylemeliyim ki orda [IC] yeni tanıştığım birisi ile oradaydım yani hatta Boris Miroslav da oradaydı cafe çıkışında Sergio karakterli arkadaşım evine falan göturdu kızı sonra kaçtı kız bunlar da IC arkadaşım olduğu için sadece 1 kereliğine gittim yanına ondan sonra da Club'a gidecektik eğer bu arkadaşın söylediği gibi ise PD çalışanları da İllegal birisi ile yan yana gelince legal illegal'e sığınmış oluyor demekki, Her neyse adminler  bakabilir herhangi bir illegal birşey yok illegal'in legal'e sığınamayacağını biliyorum zaten.

bu konun açılmasına gelirsek arkadaşım evi satıyordu bunlar aradı bizde evde oturuyorduk geldiler ben şuphelendim dısarıdan çakırmadan baktım bunların ikisi Jimmy ve lgor beyaz premier ile eve baskın atacaktı hatta elimde Jimmy'in Burada,Sık Sık dediğinin ss'i de bulunmaktadır bu zaten pd nin yapması gereken birşey diye dusunuyorum olay bundan ibaret lgor denilen arkadaşın bugun arkadasını vurduk ve aralarından ayrıldım diye ooc kin besleyip bahane aramasından ibaret olay gelip 3 4 kişi hergun pm den rahatsız ediyorlar bunların da ss'leri elimde mevcut  son olarakta bu ss'deki kızı arkadaşım pk etmişti bunun ss'i de orada mevcut bu arkadaşlar 2 gun önce nikola isimli arkadaşımı afk iken vuruyor dcden ss atıyor sıra sende sezer diye [Konuyla alakam bile yok] bugun gelipte ck edicez benim kıza nasıl öyle yaparsınız falan dediler. ss aldım diye illegal olmuyorum diye biliyorum. chat'te de mevcut olduğu gibi bir yazmam etmem yoktur. Teşekkurler
« Son Düzenleme: 07.12.2020 02:56 sezer12350 »

#7 - 07.12.2020 04:30
Bu arada + olarak eklerim ki Nikola arkadaşımız NC atmış ona karşı olan şikayetiniz maalesef olumsuz.

#8 - 07.12.2020 09:07
Öncelikle burda herhangi bir kin konusu yok.Gerek İDLEGAS'da agresif rol sergilemeleri veya gelip biz toplantı yaparken gelip bize CR yapmaları yada gelip tek başına mekan basması.Birde bunları yapan kişiler sivil.Haklı olarak arkadaşlarımda intikamını almaya gitti.Siz İllegal karakterlersiniz ve polise sığınma gibi bir şansınız yok.Gerekli şahitler ve kanıtlarımızı attık zaten adminin cevap vermesini bekliyoruz.Bu arada beni geren bir olay yok fakat Arkadaş birliğimden ve birliğimin ismi geçtiği için bunları yazıyorum.

#9 - 07.12.2020 12:08
@Tuson arkadaşımızda konuşsun.