Öncelikle Merhaba, Şunu söylemeliyim ki orda [IC] yeni tanıştığım birisi ile oradaydım yani hatta Boris Miroslav da oradaydı cafe çıkışında Sergio karakterli arkadaşım evine falan göturdu kızı sonra kaçtı kız bunlar da IC arkadaşım olduğu için sadece 1 kereliğine gittim yanına ondan sonra da Club'a gidecektik eğer bu arkadaşın söylediği gibi ise PD çalışanları da İllegal birisi ile yan yana gelince legal illegal'e sığınmış oluyor demekki, Her neyse adminler bakabilir herhangi bir illegal birşey yok illegal'in legal'e sığınamayacağını biliyorum zaten.
bu konun açılmasına gelirsek arkadaşım evi satıyordu bunlar aradı bizde evde oturuyorduk geldiler ben şuphelendim dısarıdan çakırmadan baktım bunların ikisi Jimmy ve lgor beyaz premier ile eve baskın atacaktı hatta elimde Jimmy'in Burada,Sık Sık dediğinin ss'i de bulunmaktadır bu zaten pd nin yapması gereken birşey diye dusunuyorum olay bundan ibaret lgor denilen arkadaşın bugun arkadasını vurduk ve aralarından ayrıldım diye ooc kin besleyip bahane aramasından ibaret olay gelip 3 4 kişi hergun pm den rahatsız ediyorlar bunların da ss'leri elimde mevcut son olarakta bu ss'deki kızı arkadaşım pk etmişti bunun ss'i de orada mevcut bu arkadaşlar 2 gun önce nikola isimli arkadaşımı afk iken vuruyor dcden ss atıyor sıra sende sezer diye [Konuyla alakam bile yok] bugun gelipte ck edicez benim kıza nasıl öyle yaparsınız falan dediler. ss aldım diye illegal olmuyorum diye biliyorum. chat'te de mevcut olduğu gibi bir yazmam etmem yoktur. Teşekkurler