Konu: Nikola_Martin - 06.12.2020 + 16:59 - ŞİKAYET.  (Okunma sayısı 121 defa)

#0 - 06.12.2020 16:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Nikola_Martin - @Tuson

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Igor_Markovic + Hong_Tao

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 06.12.2020 - 16:44

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

SÜREKLİ ROLEPLAY

Sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder.

CEZASI: Hapis.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Dün gece gece saatlerinde Gustavo Santiago ve Nikola Martin oyuncumuz benden silah kiralamaya geldiler, şahıslar silahı OOC-IC kaybettiler ve bunun için ayrı bir şikayet açmıştım. Şahıslar CK talebine + vermişti. Dostlarım ile toplanıp şahısları şehirde aramaya başladık, Nikola_Martin adlı şahısı bulduk ve aracın içinde oturur halde duruyordu, emotemi vererek şahısı indirdim ve sıkıcı tuttum, benim Kas durumum 16 olmasına rağmen, şahısın Kas durumu 1 ve beni iterek kaçıyor bu bir kural ihlali. Şahısı şahit olan arkadaşım tutuyor ve Sürekli RP yaparak hareket etmeye devam ediyor. Şahısı  ben emotemi vererek yine tutuyorum fakat şahıs her hangi bir role uyum sağlamıyor. Gerekli SS'lerimi aldım, oyuncu ile daha fazla uğraşmadan şikayetimi oluşturuyorum. Şahısın ceza almasını taleb ediyoruz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şahısın ceza almasını taleb ediyoruz. İyi roller, iyi günler.

« Son Düzenleme: 06.12.2020 17:01 Dola »

#1 - 06.12.2020 17:01
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 06.12.2020 17:05
Çocuk aracın içinde AFK'ydı. Ayrıca Nikola Martin adlı şahıs balık tutuyor. Arkadaşların OOC kin'i olduğu için para kasarken çocuğa rahatsızlık veriyorlar olay esnasında her şeye şahit oldum. Nikola Martin para kasmaktan başka bir şey yapmadı arkadaşlar gelip durduk yere uğraştı.

#3 - 06.12.2020 17:08
ortada bir rol yok yani arkadaşlar durduk yere gelip çocuk para kasarken kendi kendilerine rol yapıyorlar GBI bölgede. O para kastığı için şahıslara karşı bir tepki vermemiştir.

#4 - 06.12.2020 17:09
Ben  hiç bir şekilde CK talebine + vermedim arkadaşım Gustavo Santiago verdi. Olayın benimle alakası yoktur silahı alan ben değilim. Bu olayda ise aracın içerisinde AFK kalmıştım. Oyuna geldiğimde baktığımda şahıslar etrafımda durduk yere küfür ediyordu. Olay yerine görüldüğü gibi alan GBI sadece balık tutuyordum SS'lerde de görüldüğü gibi şahıslar bana bulaşmaya başladı. Şahısların benle bir alakası yoktur CK hakları da yoktur. OOC kin besliyorlar. Şahısın kaldırıp götürmesi çok saçma 80 kilo bir insanı kaldırıp taşıması powergaminge giriyor üstelik direnmeme rağmen. Şahısın açtığı şikayeti kabullenmiyorum. Ceza yemek istemiyorum.

#5 - 06.12.2020 17:15
Şahitliğimi onaylıyorum.

#6 - 06.12.2020 17:16
vroxy3 sen olay yerinde bile yoktun neye onay veriyorsun  ;D ;D

#7 - 06.12.2020 18:16
Nikola Martin adlı şahıs bizim özel mülkümüze gelip arkadaşımıza sıkmış silah bende değil diye birşey yok hepiniz berabersiniz Gustavo Sentiago adlı şahısta olayda suçlu çıkmamak için Kalle birliğine girmiş olay budur.
« Son Düzenleme: 06.12.2020 18:22 DenizDede47 »

#8 - 07.12.2020 19:40
İncelendi, güvenli bölgede olduğu için cezai işlem uygulanmayacak. Tekrar güvenli bölgede böyle rollere girişmeyin.