Konu: [04.12.2020] Brandon_Watkins Aktif rol ortamını bölme Trolling Non-rp PG  (Okunma sayısı 119 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.12.2020 17:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Brandon_Watkins

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Akira_Kyoumi Tatiana_Blaire

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04/12/2020 2:20

İhlal edilen kural:

Alıntı
3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşımla birliğimizin hoodu olan ChinaTown'da duygusal bir rol yapıyorduk, şikayet ettiğim arkadaş rol ortamını bölerek hiçbir şey yokmuş gibi naber sizi durgun görüyorum bir şeyler var elimde gününüzü gün edecek gibi mal sattığını ima eden ifadelerle konuşmaya devam etti ve ben de olması gerektiği gibi arkadaşın kime ve nerede mal sattığını sorgulayan şekilde konuştum. "Hoodumuz"da nerede satacağının beni ilgilendirmeyeceğini söyledi. Yanındaki kız arkadaşıyla arabaya bindi ve kasten bizim duyacağımız konuma geçerek bize siktiimin anime karakterleri dedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

kısacası olay bundan ibaret

Ek açıklamalar: Şunu da eklemek istiyorum her çinli veya asyalı karakteri görünce amına koyduğumun çinlisi çekik gözlüsü köpek mi yiyosunuz gibi konuşan insanlardan gerçekten bıktım insanda ne rol zevki bırakıyorsunuz ne de başka bir şey. Adminlerin ırka yönelik trolleyici bir şekilde rencide eden konuşmalara yaptırım uygulamalarını arz ediyorum.

« Son Düzenleme: 05.12.2020 17:45 unknownbard200618 »

#1 - 05.12.2020 18:01
Elimde olan uyuşturucuları elden çıkartmaya çalışıyorum, sizi gördüm ve yanınıza geldim duygusal rol yaptığınızın farkında bile değildim oturduğunuzu gördüm ve yanınıza geldim. Hoodun sizin olduğunu bilmiyordum. Hood sizin olduğunu anlayınca geri çekiliyorum zaten. Bana sert çıkıştığınız için "siktiğimin anime karakterleri". lafını kullanıyorum. O uzaklıktan bu lafı duyabileceğinizi tahmin etmedim.

#2 - 05.12.2020 18:22
Ayrıca  "siktiğimin anime karakterleri" lafına tepki gösterseydiniz fear-rp yapardım zaten. Yine de hata bende üzgünüm.

#3 - 05.12.2020 18:45
Merhaba,

Rol dahilinde yaşanan bir olayın, rol dahilinde çözülmesi gerekmektedir. Belirtilen suçlamalarla ilgili ceza-i işlem uygulanması gereken bir durum görülmüyor. "aktif rol ortamını bölme" denmiş ama gelipte toplu bir rol ortamında ya da etkinliğin ortasında /b spamı veya herhangi bir ihlalde bulunmamış.

Şikayet kapatıldı.