Konu: [04.12.2020] Vasco Martelli - Rolden kaçmak için Q (2 SEFER)  (Okunma sayısı 392 defa)

#0 - 04.12.2020 22:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vasco Martelli @feller

Olaya dahil olan şahit karakter adı: İlk Q için @scox ve @nokia6 ikinci Q için evi basan polisler

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 4.12.2020

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle kişi bu ihlali iki kere yaptı. İlk yaptığında evimize girmişti ve yere düşürdük, sonrasında q attı ve bir süre gelmedi. Ben evde yokken gelip çıkmış sonrasında. İkinci Q'su daha da beter. İkinci SS'te görüldüğü üzere evi polisler bastı ve kişi shotgun model silahını kaybetmemek için Q attı. Bir saat geçti hala da gelmedi. Üçüncü SS'i de yine kanıt niteliğinde attım, polisler evin içine girince Q attı ve o sırada evin önündeki polis araçlarına bakın. Kişinin silahı gidecekti ve gitmemesi için ikinciye aynı gün içinde rolde Q attı. Kişi birlik lideri ve leveli çok yüksek, bilerek yapılmış bir ihlal, hem de iki defa kısa bir zaman aralığında. Teşekkürler.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişi bir gün içinde iki kere yaptı ihlali, üstüne birlik lideri ve leveli oldukça yüksek, ceza süresi bunlara göre şekillenmeli benim fikrimce. Tabii ki sizin kararınız, teşekkürler.
« Son Düzenleme: 04.12.2020 22:24 cranscor »

#1 - 04.12.2020 22:22
Hatta ikinci SS'te görülüyor, birinci SS'te kişi Q attıktan sonra geri gelince Bobby Gibson OOC kanaldan adama diyor ki Q atıp gelme rolü sonrasında kral bi daha Q atıyor polisler gelince  ???

#2 - 04.12.2020 22:39
Crash yedi, gerekli savunmayı yapar. Polis konusuna gelirsek;
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=94910.0
Maalesef tek zeki siz değilsiniz.

#3 - 04.12.2020 22:43

;D ;D ;D ;D

Şikayette adı olmayan kişiler, şahit olmayan kişiler forumdan uyarı puanı alır, bu birincisi.
İkinci olarak hadi ilkte crash yedi diyelim niye on dakika sonra girdi, hadi ikincisinde crash yedi diyelim niye bir saat geçmesine rağmen girmedi?
Üçüncüsü; IQ'um 120'nin üstünde bence çok zekiyim, şikayet konunu buraya atman bir şey ifade etmiyor. İyi forumlar.

#4 - 04.12.2020 22:44

;D ;D ;D ;D

Şikayette adı olmayan kişiler, şahit olmayan kişiler forumdan uyarı puanı alır, bu birincisi.
İkinci olarak hadi ilkte crash yedi diyelim niye on dakika sonra girdi, hadi ikincisinde crash yedi diyelim niye bir saat geçmesine rağmen girmedi?
Üçüncüsü; IQ'um 120'nin üstünde bence çok zekiyim, şikayet konunu buraya atman bir şey ifade etmiyor. İyi forumlar.
Haklısın, sadece belirtmek istedim.
Spoiler: GösterGizle

#5 - 04.12.2020 23:43
Olaya şahidim zaten SS'lerde olay gözüküyor kişi cidden rol zevkimizi mahvetti.Polis girdiği anda crash yemesi düşündürücü  ??? ???
ve bu kişinin büyük bir birlik lideri olması cidden çok üzücü bir durum.
« Son Düzenleme: 05.12.2020 15:30 nokia6 »

#6 - 05.12.2020 18:46
Vasco Martelli savunma yapmayacak sanırım, konuyu gördü. Zaten yapılacak bi savunma göremiyorum.
Yönetim kararı bekliyoruz.

#7 - 05.12.2020 18:49

Kişi konuyu gördü savunma yapacağını sanmıyorum kişi cezalandırıldıktan sonra rolün polislerin girdiği yerden devam etmesi taraftarıyım sadece OOC ceza yiyerek kurtulması mantık dışı olur admin kararı. @Flexman  @Scealten

#8 - 05.12.2020 21:02
Crash yedim, oyunu sıfırladıktan ve yeniden kurduktan sonra oyuna giriş sağladım. Polisleri kural ihlali yaparak eve çağırmanızı sonradan öğrenmiş oldum. Oyuna giriş sağladıktan sonra Justice'a durumu anlattım ve kural ihlali olduğunu gördüğünü, şikayet açacağını söyledi ve açmış. Açtığı şikayeti inceledim ve crash yemem yaptığınız ihlalin üstüne tam oturmuş. Eğer kararlara göre iade kararı çıkarsa silahım bende olduğu için iade sayılabilir, sorun görülmezsede disarm atılarak silahımı silebilirsiniz. Crash yemiş olmam sizin ihlal dolu rolünüzü bölmüş olmadı, rol devam etti oyuna girdim fakat evin içinde kaldım. Bir yere hareket etmeden şikayetleri bekledim. Yukarıda dediğim gibi karara bağlı şikayeti sonuçlandırmanız dileğiyle.

#9 - 05.12.2020 23:21
Crash yedim, oyunu sıfırladıktan ve yeniden kurduktan sonra oyuna giriş sağladım. Polisleri kural ihlali yaparak eve çağırmanızı sonradan öğrenmiş oldum. Oyuna giriş sağladıktan sonra Justice'a durumu anlattım ve kural ihlali olduğunu gördüğünü, şikayet açacağını söyledi ve açmış. Açtığı şikayeti inceledim ve crash yemem yaptığınız ihlalin üstüne tam oturmuş. Eğer kararlara göre iade kararı çıkarsa silahım bende olduğu için iade sayılabilir, sorun görülmezsede disarm atılarak silahımı silebilirsiniz. Crash yemiş olmam sizin ihlal dolu rolünüzü bölmüş olmadı, rol devam etti oyuna girdim fakat evin içinde kaldım. Bir yere hareket etmeden şikayetleri bekledim. Yukarıda dediğim gibi karara bağlı şikayeti sonuçlandırmanız dileğiyle.

Crash yemen gerçekten bir şey ifade etmiyor. Orada ilk Q'nda rolümüz tamamen böldün ve 10 dakika sonra geldin. İkinci Q'da saatler geçmesine rağmen gelmedin.
Crash aldırmak gerçekten çok kolay emin ol, oyuna girip yeni oyuna başla deyince crash yiyorsun. Crash yemen gerçekten bi şey ifade etmiyor, 2 rolde 2 defa bağlantı kopardın. Bilerek yapılmış bir şey olduğuna eminim, bu şikayetten sonra ban yeme riskine karşı birliği başkasına devretmen de her şeyi açıklıyor zaten. Savunma için teşekkürler, yönetim kararı bekliyoruz.