Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Haik_Kalashnikov
@BatuhanC , Stephan_Petrosian
@Senseii , Mihran_Mantashev @Krallend
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 4.12.2020 - 15:45
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:6-) DEATHMATCH
Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.
Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.
CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.
Yapılan ihlali tüm detayları ile açıklayınız:Sanırım sahibinin Kasparov birliği olduğu bir kafenin tuvaletine giriş yaptım. Tuvalete boombox koyacaktım fakat boomboxu zaten etrafta bir boombox daha olduğu için koyamadım. Tuvaletten çıkıp tam mekandan ayrılacaktım ki Stephan karakteri önümü kesip beni zorla arkadaki odaya götürdü. Birden hepsi bana saldırıp karakterimi sistemsel öldürdüler. Buna neden olarak da tuvalete boombox koyduğumu gördüklerini ve daha önce da onların fotoğraflarını çektiğimi söylemeleriydi. Bana kim olduklarını söyleyip biraz da racon kestikten sonra da giderken karakterimin kıçına vurup dalga geçerek gönderdiler.
Şimdi öncelikle Kasparov uzun süredir bu sunucuda rol yapan onaylı bir birlik. Bu yapılan nasıl bir rol, nasıl bir rol anlayışı ben çözemedim. Karakterim legal bir karakter ve birliğin
OUTSIDER rütesindeki üyesi olan Krikor Azizian'ın yedi kişi Sawyer'a
sırf kadınlara karşı yanlış davrandığını söylemesi üzerine saldırması dışında bir rol yapmadım. Daha önce belirttikleri gibi ne bir fotoğraf çektim, ne ajanlık yaptım ne dinleme cihazı yerleştirdim. Koskoca birliğin kaptanı ve soldieri sırf bir outsiderin sokak kavgası yüzünden insanlara mı saldırıyor ki bu yüzden beni dövdüklerini söylemediler bile.
Öncelikle tuvalette güvenlik kamerası olduğu nerede görülmüş, varsa bunu neden önceden belirtmediler de ben böyle bir rol yapınca spontane olarak
yarattılar. Hadi diyelim hepsi var, tamam orada güvenlik kamerası var ve bana belirttiler de ben görmedim. Ben tuvaletteyken masaların birinde oturup sohbet eden Stephan ne ara kameraları kontrol etti de benim hoperlör falan koymaya çalıştığımı gördü, onu da anlayamadım. Yapılan rol tamamen bir saçmalık.
Herneyse, beni bir güzel ölümüne dövüp yaraladıktan, eğlendikten sonra arkadaşlar neden tuvalete boombox koyduğumu sordular. Ben de gayet mantıklı bir şekilde onlara yeni bir JBL hoperlör aldığımı ve tuvalette kısık sesle denemeye çalıştığımı söyledim. Etrafta başka bir boombox olduğundan aktif edemediğimden sesi bile duyulmamış olması lazım dedim ve bunu yapmadığımı, sonra hoperlörü alıp çıktığımı söyledim. Fakat şahıslar yine ikna olmadı ve hırpalayıp, nutuk çekmeye ve Eşkıya Dünya'ya Hükümdar olmaz sahnelerini üzerimde performe etmeye devam ettiler, sabırla izledim. En sonunda kendilerini tanıtıp ne kadar büyük adamlar olduklarını ve eğer bir daha ajanlık yaparsam
beni yatak odamdan alacaklarını belirttiler ve beni tekmeleyerek mekandan attılar.
Ben bu birliğin iyi roller yapıp bu seviyelere geldiğini düşünürken adamların benimle girdikleri roller resmen beni hayal kırıklığına uğrattı, böyle bir şey olmasını hiç istemezdim, neden oldu onu da anlamadım. Bu yapılan rolü asla kabul etmek istemiyorum ve bu karakterlerin cezalandırılmasını istiyorum. Cidden sıfır zevk ile karışık sinir ve stres yaşattılar bana.
Eğer daha önce onlara karşı ajanlık yaptığımı, fotoğraflarını çektiğimi, takip ettiğimi kanıtlayacak ekran görüntüleri varsa buraya atmalarını istiyorum ben mi hatılramıyorum acaba böyle bir olayı.
Olayla ilgili son yorumum ve tahminim şudur ki. Doğru düzgün bir sebep yokken, ortada daha bir rol yokken böyle bir rol yapıp beni sistemsel öldürmeleri ve hırpalamaları, öldüresiye yumruklayıp tekmelemeleri gerçekten roleplaye aykırı bir durumdur, yakışık değil. Şahısların canı sıkılmış, başka açıklaması olamaz.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:https://www.upload.ee/image/12601016/sa-mp-069.pnghttps://www.upload.ee/image/12601022/sa-mp-070.pnghttps://www.upload.ee/image/12601024/sa-mp-071.pnghttps://www.upload.ee/image/12601027/sa-mp-072.png