Konu: [4.12.2020_Kasparov] DM  (Okunma sayısı 305 defa)

#0 - 04.12.2020 16:20
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Haik_Kalashnikov @BatuhanC , Stephan_Petrosian @Senseii , Mihran_Mantashev @Krallend
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 4.12.2020 - 15:45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
6-) DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detayları ile açıklayınız:
Sanırım sahibinin Kasparov birliği olduğu bir kafenin tuvaletine giriş yaptım. Tuvalete boombox koyacaktım fakat boomboxu zaten etrafta bir boombox daha olduğu için koyamadım. Tuvaletten çıkıp tam mekandan ayrılacaktım ki Stephan karakteri önümü kesip beni zorla arkadaki odaya götürdü. Birden hepsi bana saldırıp karakterimi sistemsel öldürdüler. Buna neden olarak da tuvalete boombox koyduğumu gördüklerini ve daha önce da onların fotoğraflarını çektiğimi söylemeleriydi. Bana kim olduklarını söyleyip biraz da racon kestikten sonra da giderken karakterimin kıçına vurup dalga geçerek gönderdiler.

Şimdi öncelikle Kasparov uzun süredir bu sunucuda rol yapan onaylı bir birlik. Bu yapılan nasıl bir rol, nasıl bir rol anlayışı ben çözemedim. Karakterim legal bir karakter ve birliğin OUTSIDER rütesindeki üyesi olan Krikor Azizian'ın yedi kişi Sawyer'a sırf kadınlara karşı yanlış davrandığını söylemesi üzerine saldırması dışında bir rol yapmadım. Daha önce belirttikleri gibi ne bir fotoğraf çektim, ne ajanlık yaptım ne dinleme cihazı yerleştirdim. Koskoca birliğin kaptanı ve soldieri sırf bir outsiderin sokak kavgası yüzünden insanlara mı saldırıyor ki bu yüzden beni dövdüklerini söylemediler bile.

Öncelikle tuvalette güvenlik kamerası olduğu nerede görülmüş, varsa bunu neden önceden belirtmediler de ben böyle bir rol yapınca spontane olarak yarattılar. Hadi diyelim hepsi var, tamam orada güvenlik kamerası var ve bana belirttiler de ben görmedim. Ben tuvaletteyken masaların birinde oturup sohbet eden Stephan ne ara kameraları kontrol etti de benim hoperlör falan koymaya çalıştığımı gördü, onu da anlayamadım. Yapılan rol tamamen bir saçmalık.

Herneyse, beni bir güzel ölümüne dövüp yaraladıktan, eğlendikten sonra arkadaşlar neden tuvalete boombox koyduğumu sordular. Ben de gayet mantıklı bir şekilde onlara yeni bir JBL hoperlör aldığımı ve tuvalette kısık sesle denemeye çalıştığımı söyledim. Etrafta başka bir boombox olduğundan aktif edemediğimden sesi bile duyulmamış olması lazım dedim ve bunu yapmadığımı, sonra hoperlörü alıp çıktığımı söyledim. Fakat şahıslar yine ikna olmadı ve hırpalayıp, nutuk çekmeye ve Eşkıya Dünya'ya Hükümdar olmaz sahnelerini üzerimde performe etmeye devam ettiler, sabırla izledim. En sonunda kendilerini tanıtıp ne kadar büyük adamlar olduklarını ve eğer bir daha ajanlık yaparsam beni yatak odamdan alacaklarını belirttiler ve beni tekmeleyerek mekandan attılar.

Ben bu birliğin iyi roller yapıp bu seviyelere geldiğini düşünürken adamların benimle girdikleri roller resmen beni hayal kırıklığına uğrattı, böyle bir şey olmasını hiç istemezdim, neden oldu onu da anlamadım. Bu yapılan rolü asla kabul etmek istemiyorum ve bu karakterlerin cezalandırılmasını istiyorum. Cidden sıfır zevk ile karışık sinir ve stres yaşattılar bana.

Eğer daha önce onlara karşı ajanlık yaptığımı, fotoğraflarını çektiğimi, takip ettiğimi kanıtlayacak ekran görüntüleri varsa buraya atmalarını istiyorum ben mi hatılramıyorum acaba böyle bir olayı.

Olayla ilgili son yorumum ve tahminim şudur ki. Doğru düzgün bir sebep yokken, ortada daha bir rol yokken böyle bir rol yapıp beni sistemsel öldürmeleri ve hırpalamaları, öldüresiye yumruklayıp tekmelemeleri gerçekten roleplaye aykırı bir durumdur, yakışık değil. Şahısların canı sıkılmış, başka açıklaması olamaz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://www.upload.ee/image/12601016/sa-mp-069.png
https://www.upload.ee/image/12601022/sa-mp-070.png
https://www.upload.ee/image/12601024/sa-mp-071.png
https://www.upload.ee/image/12601027/sa-mp-072.png

#1 - 04.12.2020 16:25
"Şimdi öncelikle Kasparov uzun süredir bu sunucuda rol yapan onaylı bir birlik. Bu yapılan nasıl bir rol, nasıl bir rol anlayışı ben çözemedim. Karakterim legal bir karakter ve birliğin OUTSIDER rütesindeki üyesi olan Krikor Azizian'ın yedi kişi Sawyer'a sırf kadınlara karşı yanlış davrandığını söylemesi üzerine saldırması dışında bir rol yapmadım. Daha önce belirttikleri gibi ne bir fotoğraf çektim, ne ajanlık yaptım ne dinleme cihazı yerleştirdim. Koskoca birliğin kaptanı ve soldieri sırf bir outsiderin sokak kavgası yüzünden insanlara mı saldırıyor ki bu yüzden beni dövdüklerini söylemediler bile."

Konuyla alakam bile yok, fazla içerlemişsin her yerde bu konuyu açıyorsun.

#2 - 04.12.2020 16:26
"Şimdi öncelikle Kasparov uzun süredir bu sunucuda rol yapan onaylı bir birlik. Bu yapılan nasıl bir rol, nasıl bir rol anlayışı ben çözemedim. Karakterim legal bir karakter ve birliğin OUTSIDER rütesindeki üyesi olan Krikor Azizian'ın yedi kişi Sawyer'a sırf kadınlara karşı yanlış davrandığını söylemesi üzerine saldırması dışında bir rol yapmadım. Daha önce belirttikleri gibi ne bir fotoğraf çektim, ne ajanlık yaptım ne dinleme cihazı yerleştirdim. Koskoca birliğin kaptanı ve soldieri sırf bir outsiderin sokak kavgası yüzünden insanlara mı saldırıyor ki bu yüzden beni dövdüklerini söylemediler bile."

Hayır içerlemedim. Bana neden böyle bir rol yaptıklarını anlamaya çalışıyorum. Sana karşı bir şikayet oluşturmadım farkındaysan, bağlantı kurmaya çalışıyorum yalnızca.

#3 - 04.12.2020 16:31
Oyuncu şikayetine taşınırsa sevinirim, birlik ile alakalı bir durum yok. @breackner

#4 - 04.12.2020 16:33

Hayır içerlemedim. Bana neden böyle bir rol yaptıklarını anlamaya çalışıyorum. Sana karşı bir şikayet oluşturmadım farkındaysan, bağlantı kurmaya çalışıyorum yalnızca.
O olayla bunun alakası yok, bir şey yaptıracak olsaydım zaten ben yapardım ic karakterim işlerini kendisi hallediyor. Her seferinde OUTSİDER diye bastırıyorsun ama rütbem OUTSİDER değil ve İC olarak fazla sorumluluğu olan bir karakter.

#5 - 04.12.2020 16:35
O olayla bunun alakası yok, bir şey yaptıracak olsaydım zaten ben yapardım ic karakterim işlerini kendisi hallediyor. Her seferinde OUTSİDER diye bastırıyorsun ama rütbem OUTSİDER değil ve İC olarak fazla sorumluluğu olan bir karakter.

Pekala, eğer onunla bir alakası yoksa tamam. Ben bana saldırmalarında başka bir neden aramıştım ondan seni ekledim. Sawyer ile Krikor olay yaşadığı sırada Krikor'un rütbesi birlikte Outsider idi, ondan öyle yazdım. Eğer seninle bir alakası yoksa, bu neden elenmiş olur. Yani bu durumda şahıslar sırf tuvalete boombox koymaya çalıştığım için beni öldüresiye dövdüler demek oluyor.

#6 - 04.12.2020 16:42
Selam, son birkaç gündür fotoğraflanıyoruz. Senin geldiğin sırada mekanda bizi fotoğrafladılar, biz de kameraları kontrol ediyorduk ki sen o sırada ses cihazı yerleştiriyorsun. Tüm log kayıtları incelenebilir. Fotoğrafçıların üstüne geldin. Ayrıca Fletcher ile bir alakası yok olayın, olay senin cihaz yerleştirmen.@Krallend şahitlik yapacaktır.
« Son Düzenleme: 04.12.2020 16:46 Senseii »

#7 - 04.12.2020 16:45
Selam, son birkaç gündür fotoğraflanıyoruz. Senin geldiğin sırada mekanda bizi fotoğrafladılar, biz de kameraları kontrol ediyorduk ki sen o sırada ses cihazı yerleştiriyorsun. Fotoğrafçıların üstüne geldin. @Krallend şahitlik yapacaktır.

Ses cihazı değil ben tuvalete boombox koyacaktım fakat zaten mekanda boombox olduğundan koyamadım bile, teknik olarak bir şey koymamış oldum yani aslında bakarsak. Bana direk olarak fotoğraflar çektiğim söylendi fakat bunların hiç birisini de yapmadım. Sanırım yanlışlık sonucu beni öldüresiye dövdünüz.

Burada verdiğim emote ve boomboxu nasıl koyamadığım da görülüyor ardından dışarıya bir çıkıyorum karşıma Stephan dikilip "aradığımız adam sensin" diyor ve olanlar oluyor. Aradığınız adam ben değilim beyler.
« Son Düzenleme: 04.12.2020 16:48 Peritowski »

#8 - 04.12.2020 16:46
Gün içerisinde Davros'un telefonuna fotoğrafımızın çekildiği birkaç görüntü geliyor. Durumu kendi aramızda konuşuyoruz, konu hakkında bilgi arıyoruz.  Öncelik ile konunun Krikor karakteri ile bir alakasının olmadığını belirteyim. Geçmişte yaşadığınız IC sorunlardan haberim var. Gelen fotoğrafta fotoğraflarımızın olması bizi konunun peşine düşmemize sürekledi. Stephan karakterinin seni içeriye aldığını gördüğümde yanına geldim, konu hakkında bilgi edindim. Başımızda fotoğraflarımızın çekilmesi gibi bir olay varken senin karakterinin şüpheli davranışı üzerine Stephan seni odasına çekiyor. Fotoğraflarımızı çeken birileri ve üstüne ortada şantaj gibi bir olay döndüğü için hareketlerden şüphelendik. Gün içerisinde bu işi yapanlar mekana uğradı, onlardan biri olduğunu düşündük. Karakterlerimizin yapısı nedeniyle konuşmayacağını düşünerek şiddete başvurmuş olabiliriz. Yalan söyleyebilirsin ya da gerçekleri söylemekten kaçınabilirdin. Bu neden ile seni hırpaladık, sana niye DM atalım? Başımızda bunca olay varken yaptığın hareketler şüphelendirdi ve buna göre rol sergilendi.

#9 - 04.12.2020 16:46

Pekala, eğer onunla bir alakası yoksa tamam. Ben bana saldırmalarında başka bir neden aramıştım ondan seni ekledim. Sawyer ile Krikor olay yaşadığı sırada Krikor'un rütbesi birlikte Outsider idi, ondan öyle yazdım. Eğer seninle bir alakası yoksa, bu neden elenmiş olur. Yani bu durumda şahıslar sırf tuvalete boombox koymaya çalıştığım için beni öldüresiye dövdüler demek oluyor.

O rolden öncede Associate'ydim yükselmek üzereydim ancak ooc hapis yediğim için, ooc sebeplerden ötürü rütbem düşürülmüştü. Her neyse anlayışın için teşekkürler.