Konu: GBİ İHLALİ  (Okunma sayısı 124 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.12.2020 14:21
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alpansho_Zane  Forum adı: Liqerty

Olaya dahil olan şahit karakter adı: SS'te görünen şahıslar.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 4.12.2020 14:10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: GBİ

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs görüldüğü üzere GBI alanda ona vurma dediğim, uyardığım halde bana vuruyor en ağır cezayı almasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://i.hizliresim.com/TQIIRu.png

Ek açıklamalar(varsa): Şahıs'a vurma dediğim halde defalarca kez vurdu rapor attım flexman izledi olayı, şikayet açmamı önerdi.

#1 - 04.12.2020 14:27

#2 - 05.12.2020 12:44

İlk öncelikle tarafım adına açılan şikayette yukarıda bulunan "SS" lere bakıldığı takdirde şahısın "Güvenli Bölgede" agresif rol sergileyip beni IC olarak tehdit ettiği görünür şekilde ortada benim burada şahısa "Sopayla" vurmamın sebebi IC olarak karakterimin tehdite maruz kalması ve beni buna zorlamasıdır,şöyle bir kural vardır herzaman,eğer agresif rol sergilediyse benimde orada vurma hakkım vardır bunun sebebi ise GBİ'da bana yanlış rol yapmasıdır,söyliyeceklerim bu kadardır gerekli işlemler yapılırsa sevinirim.Adalet kazansın :)

#3 - 05.12.2020 18:28
Merhaba,

Görüldüğü üzere her iki tarafında hatası var. Güvenli bölgede sonu kavgayla bitecek agresif rollerde bulunamazsınız.(abartılmadığı sürece ufak laflar/sürtüşmeler kabul edilebilir) Meslek bölgesi orası, oyunculardan biraz uzaklaşıp karşılıklı izin alarak bu tarz rollerde bulunabilirsiniz.

Yukarıdaki gerekçeler nedeniyle herhangi bir ceza-i işlem uygulanmayacak, tekrarı halinde tolerans gösterilmeyecektir. Lütfen daha dikkatli olun.

Şikayet kapatıldı.