Konu: [29.11.2020] Hakeem Rashaad - Leonardo Jefferson  (Okunma sayısı 279 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.12.2020 11:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Hakeem Rashaad @Schrei - Leonardo Jefferson @fearwend

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jackie Lucchese @DragonBorn

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Zenciler ile çatışma rolüne giriyoruz, silahımı alıp sıkıyorum. Hakeem karakteri RK'lı olmasına rağmen silahını alıp gelip bana sıkıyor. Düştüğüm saat belli zaten 15:48 civarı. Leonardo Jefferson ise onların yanında takılıyor, sivilliğini kullanaraktan polislere beni ötüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Hakeem Rashaad karakterinin RK'lı olduğunun SS'i.

Leonardo Jefferson'un zencilerle takıldığının SS'i.

Videoda yaptığı agresif rolü ve öttüğü gözüküyor.

Hakeem Rashaad karakterinin sıktığı zamanı videoya/SS tam alamadım, ki arkadaşın inkar edeceğini düşünmüyorum. İnkar ediyorsa da loglara bakılırsa sevinirim.

Ek açıklamalar(varsa): Rolün iptal edilmesini ve silinen silahımın geri verilmesini talep ediyorum.

#1 - 04.12.2020 12:31
Selam olayda yoktum fakat olay birliği etkilediği için yazıyorum

Silahın silinmiş, sıkmasydın kanka? kimse size bizim hoodumuza gelip bizim köşemizi tutun demiyor değil mi? hem suçlu hem güçlüsünüz.

#2 - 04.12.2020 12:39
Kanıtlarda ihlal yaptığıma dair bir şey göremiyorum ve orada yerde oturmam RKlı olduğum anlamına gelmiyor. Daha iyi kanıtların varsa ona göre savunma yapacağım.

#3 - 04.12.2020 12:39
Öncelikle merhaba, neden şuanda şikayet açtın hiç bir fikrim yok fakat saçma bir şekilde açmışsın hem quit atıyorsun artı olarak silahın siliyor ve jail yiyorsun kin besleyip buraya geliyorsun 4-1-5 üyesi olmamam onlarla takılıp takılmayacağım anlamına gelmez buna sen karışamazsın. Artı olarak orada zaten silahın olduğunu görüyorlar ve bende polislere yazıyorum. Quit attığını gördünüz istiyorsanız videosunu atayım dedim onlarda atarsan güzel olur dediler ve attım. Bunda her  hangi bir şekilde kural ihlali göremiyorum saçma. Şunuda tekrardan söylemek istiyorum zencilerle takılmamda bir hata göremiyorum diyebilrim benim videodamla bana şikayet açman saçma geliyor, mahalleye gelip DM atıyorsunuz iki kişi birden DM atıp ikinizde DM'den jaile giriyorsunuz düşünce /quit atıp ardından benim videodamla şikayet açıyorsunuz buna aklım elvermiyor, attığı videoda zaten sizinle karışıklı brawl rolleri yapıyoruz Hakeem ile çatıştığını görünce geliyorum ve sen düşünce sana yerde vuruyorum bunda normal bir şey. Admin kararına bırakıyorum iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 04.12.2020 12:43 fearwend »

#4 - 04.12.2020 12:40
Şunu  da eklemek istiyorum, zaten PD  kör değil. Leo söylese de söylmese de PD o silahı görecek ooc kin beslemene gerek yok.

#5 - 04.12.2020 12:45
Bağlantın kopuyor ben sonradan silahın var yazıyorum, polislerde bana video çekip çekmediğimi söylüyor bende doğal olarak videoyu atıyorum bunda bir şey olduğunu düşünmüyorum saçma bir davranış ufaktan ooc kin beslemiş olabilirsin, silahın silinip ooc jail yedin diye. Hem suçlusun hemde şikayet açıyorsun saçma. Olaya şahit olarak eklendiğin arkadaşın olayla alakası olmaması daha yüz kızartıcı bir durum kendini savunamıyorsun sanırım ve arkadaşını savunma yapması için çağrıyorsun diye düşünüyorum artı olarak ooc kininden vazgeçmeni söylüyorum, teşekkürler.
« Son Düzenleme: 04.12.2020 12:48 fearwend »

#6 - 04.12.2020 12:45
Kanıtlarda ihlal yaptığıma dair bir şey göremiyorum ve orada yerde oturmam RKlı olduğum anlamına gelmiyor. Daha iyi kanıtların varsa ona göre savunma yapacağım.

Videoyu 0:40'a alırsan düştüğün bariz belli, fotoğrafta ve videoda gözüktüğü gibi düştüğün yer bile aynı.

#7 - 04.12.2020 12:49
Öncelikle merhaba, neden şuanda şikayet açtın hiç bir fikrim yok fakat saçma bir şekilde açmışsın hem quit atıyorsun artı olarak silahın siliyor ve jail yiyorsun kin besleyip buraya geliyorsun 4-1-5 üyesi olmamam onlarla takılıp takılmayacağım anlamına gelmez buna sen karışamazsın. Artı olarak orada zaten silahın olduğunu görüyorlar ve bende polislere yazıyorum. Quit attığını gördünüz istiyorsanız videosunu atayım dedim onlarda atarsan güzel olur dediler ve attım. Bunda her  hangi bir şekilde kural ihlali göremiyorum saçma. Şunuda tekrardan söylemek istiyorum zencilerle takılmamda bir hata göremiyorum diyebilrim benim videodamla bana şikayet açman saçma geliyor, mahalleye gelip DM atıyorsunuz iki kişi birden DM atıp ikinizde DM'den jaile giriyorsunuz düşünce /quit atıp ardından benim videodamla şikayet açıyorsunuz buna aklım elvermiyor, attığı videoda zaten sizinle karışıklı brawl rolleri yapıyoruz Hakeem ile çatıştığını görünce geliyorum ve sen düşünce sana yerde vuruyorum bunda normal bir şey. Admin kararına bırakıyorum iyi forumlar.

Birliklerine girseydin o zaman, o benim sıkıntım değil. Videoda bana karşı yapılan agresif hareket (tekmeler, "BUNU ALALIM") demen agresife giriyor güzel dostum. Ben gerekli cezamı çektim, admin tarafından şikayet açabilirsiniz dendi. Bende şikayetimi açtım, bana RK'lı bir kişi tarafından ateş açıldığı için ve yere düştüğüm için de o kişiye şikayet açtım. İyi forumlar.

#8 - 04.12.2020 12:57

Birliklerine girseydin o zaman, o benim sıkıntım değil. Videoda bana karşı yapılan agresif hareket (tekmeler, "BUNU ALALIM") demen agresife giriyor güzel dostum. Ben gerekli cezamı çektim, admin tarafından şikayet açabilirsiniz dendi. Bende şikayetimi açtım, bana RK'lı bir kişi tarafından ateş açıldığı için ve yere düştüğüm için de o kişiye şikayet açtım. İyi forumlar.
Zenciler ile rol yaptığım doğrudur zaten rolsel olarak zaten onlarlar takılıyorduk diyebiliriz sadece sistemsel olarak değildim, ayrıca kiminle takılıp takılmamam seni ilgilendirmez yani buna sen karışamazsın her hangi bir hata göremiyorum quit attığın bas bari belli kuyruk acın var herhalde.
« Son Düzenleme: 04.12.2020 16:53 fearwend »

#9 - 04.12.2020 13:03

Videoyu 0:40'a alırsan düştüğün bariz belli, fotoğrafta ve videoda gözüktüğü gibi düştüğün yer bile aynı.
İhlali yaptığıma dair kanıt gelene kadar savunmamı yapmıyorum. İyi forumlar.