Öncelikle merhaba, neden şuanda şikayet açtın hiç bir fikrim yok fakat saçma bir şekilde açmışsın hem quit atıyorsun artı olarak silahın siliyor ve jail yiyorsun kin besleyip buraya geliyorsun 4-1-5 üyesi olmamam onlarla takılıp takılmayacağım anlamına gelmez buna sen karışamazsın. Artı olarak orada zaten silahın olduğunu görüyorlar ve bende polislere yazıyorum. Quit attığını gördünüz istiyorsanız videosunu atayım dedim onlarda atarsan güzel olur dediler ve attım. Bunda her hangi bir şekilde kural ihlali göremiyorum saçma. Şunuda tekrardan söylemek istiyorum zencilerle takılmamda bir hata göremiyorum diyebilrim benim videodamla bana şikayet açman saçma geliyor, mahalleye gelip DM atıyorsunuz iki kişi birden DM atıp ikinizde DM'den jaile giriyorsunuz düşünce /quit atıp ardından benim videodamla şikayet açıyorsunuz buna aklım elvermiyor, attığı videoda zaten sizinle karışıklı brawl rolleri yapıyoruz Hakeem ile çatıştığını görünce geliyorum ve sen düşünce sana yerde vuruyorum bunda normal bir şey. Admin kararına bırakıyorum iyi forumlar.