Soğuk bir Cumartesi akşamı, düşünmek için en uygun vaktin elektrikler gittiğinde olduğunu öğrendim. Kendi kendime sorduğum sorulardan birisi de "Yasa dışı rolleri sergileyen heriflerin, rollerine bürünmesiydi" Neydi ki bu?
Bu tip insanların soyunun, bukalemunlardan geldiğini düşündüm ve araştırmalara başladım. İsmi lazım olmayan bir solcu, şuan asker de uyuyor. Yakın da sesi çıkar, yaptığı tüm rollerin tarihlerine ve o tarihlerde ki kılık/kıyafetlerine göz attım.
Adam mafya rolü yaparken, bilgisayarın başında gömlek ve gözlük takıyor. Çeteci rolü yaparken, çeteciler gibi kılık/kıyafetlerini düzenliyor. Harika bir deney faresi, izlemeye aldım kendisi bir süre takip ettim. Bukalemunların dillerinin papuç kadar olduklarını biliyorum, solcunun da dili o kadar uzun.
Araştırmalarımın sonunda; Solcuyla takılan insanların da onun yolunda ilerlediklerini ve bir mafya örgütünün üyeleri olduğunu öğrendim. Bilgisayarı kapattıklarında, ekmek fırıncısının çırağı, bilgisayarı açtıklarında ise bir mobster. Harika bir değişim.